Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου – Άρης Φωτολίβους 0-0: Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και δίκαιη ισοπαλία (+Φώτο)

Λευκή ισοπαλία στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα πλέιαουτ σε παιχνίδι που ήταν μέτριο ποιοτικά και κυρίως στο δεύτερο μέρος όπου δεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις.

Στο πρώτο μέρος ο Άγιος Αθανάσιος που μετρούσε και πολλές βασικές απουσίες στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είχε την εδαφική υπεροχή, πίεσε τον αντίπαλο και είχε στο πρώτο μέρος δύο δοκάρια με τον Παπαζώτο και δύο καλές ευκαιρίες με τον Μπαμπασαλί και τον Κούρτογλου.

Το Φωτολίβος με καλή τακτική κράτησε το μηδέν και έχασε κλασσική ευκαιρία στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Ρουμελιώτη να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε τις ίδιες συγκινήσεις με το πρώτο, οι δύο ομάδες πιο επιφυλακτικές και με λιγότερα ρίσκα στο ματς για να πάμε στο δίκαιο τελικά 0-0 με το Φωτολίβος να χάνει με αναγκαστική αλλαγή από το φινάλε του πρώτου μέρους έναν από τους καλύτερους παίκτες του τον Αμανατίδη.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Χορόζογλου Βασίλης με βοηθούς Θαμνίδη Χαράλαμπο και Κοτανίδου Δήμητρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Κώστας Πεληκπασίδης):

Πριονίδης, Δημητριάδης, Μπερμπερίδης Σωκράτης, Καραγιαννίδης, Ιωαννίδης, Βασιλειάδης, Μπαμπασαλή, Τουμαντζίδης Δημήτρης, Τουμαντζίδης Ανέστης, Παπαζώτος, Κούρτογλου.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Μουρζίδης, Μπερμπερίδης Νίκος.

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Βασίλης Σαρακασίδης):

Πούλας, Χατζηπουργάνης, Ιωσηφίδης, Γκουζής, Κοκοτσάκης, Μπιαζάκης, Χατζησαββίδης, Κούρτογλου(11’ λ. τ. Βασιλειάδης Φ.), Ρουμελιώτης, Καγιάογλου, Αμανατίδης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Σαββίδης, Χαρέμι.

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *