Κ.Βρύση – Καλλίφυτος 3-1: Ανώτεροι οι γηπεδούχοι |Λύγισε από τα στημένα η Καλλίφυτος

Ένα όμορφο παιχνίδι διεξήχθη εχθές το απόγευμα στο γήπεδο της Κ.Βρύσης εκεί που η τοπική ομάδα φιλοξένησε την ομάδα της Καλλίφυτου, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση ενώ οι φιλοξενούμενοι έψαχναν  βαθμό ή βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Κ.Βρύση μπήκε καλύτερα και έχασε μεγάλη ευκαιρία  μόλις στο 9’ με τον Μπεζηργιάννη με την μπάλα να περνάει έξω. Στο 14’ εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου από το κέντρο περίπου το γηπέδου και αριστερά απευθείας στο βάθος της εστίας του Βογιατζή, 1-0 η Κ.Βρύση.

Στην συνέχεια η Καλλίφυτος βγήκε μπροστά και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με Σαχανίδη, Ασλανίδη και Μύγα, με το 1-0 να παραμένει.

Στο 27’ οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν κόρνερ ο Ακράμ Σεμπελίδης θα κάνει την κεφαλιά και 2-0 για την Κ.Βρύση. Από εκεί και πέρα η Κ.Βρύση συνέχισε να έχει την υπεροχή όμως η Καλλίφυτος έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με Ασλανίδη και Μύγα με το 2-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη με το καλημέρα η Κ.βρύση πέτυχε και τρίτο τέρμα και συγκεκριμένα στο 49’ με τον Βασιλειάδη, κάνοντας το 3-0.Στο 57’ η Καλλίφυτος είχε δοκάρι με τον Τσάκαλο ο οποίος έκανε μια πολύ καλή ενέργεια. Στην συνέχεια η Κ.Βρύση είχε την κατοχή αφού η κόπωση ήταν εμφανέστατη στους παίκτες της Καλλιφύτου. Στο 77’ όμως ο μύγας θα κερδίσει φάουλ θα το εκτελέσει ο ίδιος κάνοντας το 3-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Κ.Βρύση: Τσακίρης, Μπούτιος, Χατζηνικολάου, Δάφτσιος, Παλτσίδης, Σεμπελίδης, Αβράμης, Βασιλειάδης, Κωνσταντινίδης, Λάμπρου, Μπεζιργιάνης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Κότας, Βουγόγιας,

Καλλίφυτος: Βογιατζής, Πετρίδης Θωμάς, Πετρίδης Θρασίβουλος, Παπαδόπουλος, Χονδροπίδας, Νεοφυτίδης, Κωνσταντινίδης, Τσάκαλος, Μύγας, Σαχανίδης, Ασλανίδης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι : Καραλίδης,Ανθόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *