Καστρινός – Νευροκόπι 2-2: Όλα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος

Στην πρώτη αγωνιστική των play out ο Καστρινός φιλοξένησε το Νευροκόπι στο πλαστικό της Δόξας σε ένα παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν δύο πρόσωπα στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο προτίμησαν να κλείσουν τα μετόπισθεν.

Το Νευροκόπι επηρεασμένο από τον αγωνιστικό χώρο καθώς δεν είναι ομάδα που έχει εμπειρία σε πλαστικό γήπεδο, έψαχνε τα πατήματα της στα πρώτα λεπτά του αγώνα κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι.

Αν και καλύτερος ο Καστρινός στα πρώτα λεπτά την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι την είχε το Νευροκόπι με σουτ του Σέγκου να φεύγει μόλις άουτ.
Στο 8’ μετά από ωραία κάθετη πάσα του Μελικίδη ο Παναγιώτης Βέις άνοιξε το σκορ για την ομάδα του για το 1-0.

Στο 20’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Γαλόπουλο οποίος έκανε το σουτ και τον Μπεζυρτζή να μπλοκάρει εύκολα.

Στο 24’ ωραία γέμισμα του Στάϊκου η μπάλα θα φτάσει στον Βέϊς και με πλασέ μέσα από την περιοχή θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του για το 2-0.

Στο 30’ καλή ενέργεια του Αλμανίδη οποίος μπήκε στην περιοχή σούταρε με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Από εκεί και πέρα το Νευροκκόπι ανέβασε απόδοση και στο 33’ απείλησε για πρώτη φορά με τον Μπάτζιο. Στο 36’ ο Σέγκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα μειώσει σε 2-1 για το Νευροκόπι.

Στο 40’ καλή ευκαιρία για τον Καστρινό πάλι με τον Βέϊς με το πλασέ του να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Στην καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γαλόπουλος θα κάνει το σουτ ο Μπεζυρτζής θα αποκρούσει και στην επαναφορά ο Σωτηρόπουλος θα κάνει το 2-2 το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο ποδόσφαιρο λένε όταν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις τουλάχιστον να μην το χάσεις, κάτι που έκαναν οι δύο ομάδες με το παιχνίδι να πηγαίνει κυρίως στην δύναμη.

Πρώτη καλή ευκαιρία στο β’ μέρος όταν σε σέντρα Χατζηλαζαρίδη κεφαλιά του Μιχαηλίδη και η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω.

Στην συνέχεια ο Καστρινός είχε τρείς καλές ευκαιρίες, δύο με τον Μαυρίδη και μια με τον Βέϊς ενώ διαμαρτύρεται ο Καστρινός για μια φάση πέναλτι σε πέσιμο του Φουρουτζή εντός περιοχής.

Μεγάλη ευκαιρία όμως στο β’ είχε το Νευροκόπι για να πάρει το τρίποντο όταν ο Χατζηλαζαρίδης έκανε κεφαλιά πάσα, ο Μιχαηλίδη θα πιάσει νέα κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω.

Επίσης το Νευροκόπι διαμαρτύρεται για ένα χέρι αμυντικου του Καστρινού, ενώ ο Καστρινός πέρα από το πέναλτι πέσιμο του Φουρουτζή διαμαρτύρεται και για μια κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκε στον Μιχαηλίδη σε αψιμαχίες που έγινα λίγο πριν την λήξη του ματς

Καστρινός: Μπεζυρτζή, Αλμανίδης Στ., Σουβλέρης Τ., Μουζακίδης Κ., Στάϊκος Αθ., Παπαδόπουλος Ν., Αλμανίδης Θ., Μελικίδης , Βέις(65’ Φουρουτζής), Πετρίδης Κ.(65’Μαυρίδης), Χιτζίδης(72’ Κουτρουλάκης).

Κ. Νευροκόπι: Αλεξίου, Αμπατζίδης(80’ Εξουζίδης), Χατζηλαζαρίδης, Μαυρόπουλος Δ., Τσενεκλίδης, Μιχαηλίδης, Σέγκος(68’ Τολμαϊδης), Σωτηρόπουλος(68’ Ζυρινίδης) , Κιοσέογλου Δ.(55’ Τσακιρίδης), Μπάτζιος, Γαλόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *