Καλύτερη 11αδα της 9ης αγωνιστικής

Πάμε όπως κάθε εβδομάδα να δούμε την καλύτερη 11αδα της 9ης αγωνιστικής σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των συνεργατών της dramasport.

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και σήμερα με το γνωστό μας σύστημα 4-4-2.

1: Καραγιαννίδης Κ.(Φίλιπποι Δοξάτου):

Για ένα ακόμη ματς έδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της κατηγορίας.

Σταθερός στις επεμβάσεις του ενέπνεε σιγουριά στην αμυντική γραμμή της ομάδας του για ένα ακόμη παιχνίδι στο ισόπαλο 0-0 με τον Ξηροπόταμο.

2: Τζιρίτης Π.(Ορφέας Χωριστής):

Πολύ ώριμο παιχνίδι από τον δεξιό οπισθοφύλακα του Ορφέα, αλάνθαστος απέναντι σε πολύ ποιοτικούς παίκτες και με μια σωτήρια απόκρουση σε σουτ του Πούλα στα μισά του πρώτου ημιχρόνου πριν περάσει η μπάλα την γραμμή.

3: Μουζακίτης(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Μπήκε αλλαγή στο β’ μέρος και ήταν καθοριστικός στην απόδοση του στο αριστερό άκρο της ομάδας του ο νεαρός βοηθώντας τα μέγιστα για το τελικό 3-1 επί της Πετρούσας.

4: Βασιλειάδης(Α.Ε. Αμπελοκήπων):

Πολύ καλό ματς για ένα ακόμη παιχνίδι για τον στόπερ των Αμπελοκήπων κάθε αγωνιστική και καλύτερος σημαντική η συνεισφορά του για το μηδέν στην άμυνα.

5: Παλτσίδης(Α.Ε. Καλή Βρύσης):

Αρχηγός με τα όλα του. Για ένα ακόμη παιχνίδι πολύ καλός ανασταλτικά και όταν χρειάστηκε ακριβώς στην τελευταία φάση του ματς πέτυχε και το γκολ της ισοφάρισης.

6: Στεργιανός(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Κορυφαίος του γηπέδου, δείχνει ότι επανήλθε στα υψηλά στάνταρ απόδοσης που είχε πριν τον τραυματισμό του και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Σημαντική η συμβολή του στο επιβλητικό 0-6 στο Νευροκόπι.

7: Αμανατίδης(Ορφέας Χωριστής):

Πολλά χιλιόμετρα στο χώρο του κέντρου, βοήθησε και ανασταλτικά και δημιουργικά σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με την φανέλα του Ορφέα.

8: Πάνος(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου):

Ένα ακόμη πολύ ώριμο ματς από τον κεντρικό μέσο με καλή κυκλοφορία της μπάλας και με καλά στημένα στο ματς.

9: Κοκοτσάκης Μ.(Μακεδονικός Αλιστράτης):

Ο αρχηγός τα έκανε όλα, σκόραρε στο 77’ παρότι δεν ήταν αρκετό τελικά και η ομάδα του έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο την Καλή Βρύση.

10: Καπτέλι(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Για μια ακόμη φορά έδειξε την ποιότητα του ο Μάριο Καπτέλι με δύο δικά του γκολ το Καλαμπάκι κέρδισε 3-1 την Πετρούσα και γενικά η παρουσία του μέσα στο ματς ήταν εξαιρετική.

11: Γουνατίδης Θ.(Γ.Σ. Προσοτσάνης):

Κάθε αγωνιστική και καλύτερος. Πρώτη φορά φέτος έπαιξε 95΄ λεπτά και τα έκανε όλα, πετυχαίνοντας δύο γκολ, μια ασίστ για όσκαρ και ένα δοκάρι.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *