Καλύτερη 11αδα της 30ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Δράμας και πάμε όπως κάθε φορά να δούμε την καλύτερη 11αδα της αγωνιστικής:

1: ΠΑΓΚΑΚΗΣ(ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ):

Φανταστική εμφάνιση από τον έμπειρο γκολκίπερ των γηπεδούχων, σταθερός σε όλο το ματς αλλά το αποκορύφωμα στην εξαιρετική του απόδοση ήταν η απόκρουση του πέναλτι στην εκτέλεση του Ρούσσου στο 5’ λεπτό.

2: ΚΟΝΤΡΟΠΟΥΛΟΣ(ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ):

Ένα ακόμη πολύ καλό ματς από την αποκάλυψη φέτος του Μέγα, με ποιοτικά ματς και σκοράροντας σε πολλά παιχνίδια.

Στο νικηφόρο 2-1 με την Καλλίφυτο, σκόραρε με πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση το 2-0 και ήταν ο παίκτης που με σπριντ από δεξιά έβγαλε την σέντρα για τον Ανέστη Τουμαντζίδη που άνοιξε το σκορ.

3: ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ(Μακεδονικός Αλιστράτης):

Ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι από τον αριστερό μπακ στο νικηφόρο 1-0 της ομάδας του στο Κραχτίδη απέναντι στους Αμπελόκηπους, ήταν και ο παίκτης που διαμόρφωσε το τελικό σκορ με ωραίο συρτό σουτ στο 13’ της αναμέτρησης.

4: ΚΟΚΟΤΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ(ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ):

Έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μια πολύ καλή χρονιά ο πανύψηλος κεντρικός αμυντικός που ήταν εξαιρετικός στο νικηφόρο 2-1 της ομάδας του στη Φτελιά με αντίπαλο το Δοξάτο.

5: ΜΠΟΣΚΟΨΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ(ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ):

Ένα γκολ, ένα πρωτάθλημα γράφοντας ιστορία ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός που για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν αρχοντικός σε όλες τις επεμβάσεις του για την ομάδα του πέρα από το χρυσό γκολ στο 0-1 στην Προσοτσάνη.

6: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ(ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ):

Δεν το έχουμε κάνει ξανά να βάλουμε τρεις παίκτες από την ίδια ομάδα στην καλύτερη 11αδα, ο Βώλακας όμως πήρε πρωτάθλημα και αξίζει να έχει τρεις από τους έντεκα βασικούς στο καλύτερο σχήμα μας και δεν θα μπορούσε να λείπει ο ασταμάτητος, το «μηχανάκι» στο χώρο του κέντρου Μίλτος Βασιλειάδης που έκανε ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι.

7: ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΑΒΒΑΣ(ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ):

Έκλεισε την σαιζόν με το γκάζι πατημένο ο εκπληκτικός Αθανασίου με ένα ακόμη ματς να σκοράρει δύο φορές, ο παίκτης που άνοιξε και έκλεισε το σκορ στο νικηφόρο 3-0 απέναντι στον Άρη Καλαμώνα.

8: ΖΑΓΙΑΚΟΥ(ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ):

Ο αρχηγός του ΠΑΟΠ, από τις σταθερές αξίες της ομάδας ένα ακόμη πολύ καλό ματς στο νικηφόρο 3-1 με αντίπαλο τον Ξηροπόταμο πετυχαίνοντας με πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση το 2-0.

9: ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ(Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ):

Από τα πολύ καλά φορ της κατηγορίας, τον χρειάζεται η ομάδα του για τα ημιτελικά του κυπέλλου, σκόραρε δύο φορές στο νικηφόρο 1-4 μέσα στη Καλή Βρύση.

10: ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ(ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ):

Αν και η κανονική του θέση είναι δεξιός μπακ, λόγω της απουσίας με τιμωρία του Γιώργου Γιάντσιου αγωνίστηκε στο χώρο του κέντρου και είχε πολύ καλή παρουσία, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει μια νίκη γοήτρου 1-0 επί των Αμπελοκήπων.

11: ΤΣΙΜΙΣΚΙΔΗΣ(ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ):

Ένα πολύ καλό φορ που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά στο νικηφόρο 3-1 της ομάδας του επί του Ξηροποτάμου σκοράροντας με πολύ ωραίο σουτ στο ξεκίνημα του ματς το σκορ.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *