Καλύτερη 11αδα της 25ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Εμβόλιμη αγωνιστική είχαμε χθες Μεγάλη Τετάρτη και πάμε όπως σε κάθε αγωνιστική να δούμε τους καλύτερους 11 πάντα σε συνδυασμό με το νικηφόρο ή θετικό αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα τους.

1: ΚΕΛΕΤΖΗΣ(Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ):

Κάθε άλλο παρά εύκολη δεν ήταν η νίκη του Καλαμπακίου απέναντι στην Αλιστράτη με τα τρία γκολ να μπαίνουν μετά το 75’.

Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρόν στο ματς και στο πρώτο μέρος σε σουτ έξω από την περιοχή που έδιωξε σε κόρνερ και στο β’ μέρος στο 1-0 κράτησε το σκορ με δύσκολη επέμβαση στη γωνία του σε συρτό σουτ του Γιώργου Γιάντσιου και χωρίς να έχει καλή ορατότητα από τους παίκτες που ήταν μπροστά του.

2: ΔΕΛΗΚΩΣΤΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ(Άρης Καλαμώνα):

Τελείωσε οριστικά με την παραμονή ο Καλαμώνας κερδίζοντας 0-2 το Δοξάτο και ο δεξιός του μπακ σε αυτό το ματς πολυσύνθετος Δεληκωστίδης ήταν εξαιρετικός τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά βοηθώντας στην ανάπτυξη του παιχνιδιού για την ομάδα του.

3: ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ(Γ.Σ. Προσοτσάνης):

Από τους πιο σταθερούς παίκτες σε απόδοση φέτος για τους πρωταθλητές σε αυτό το ματς ο αριστερός μπακ της ομάδας έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει και ανασταλτικά γιατί για την ποιότητα του επιθετικά ξέρουμε τι μπορεί να κάνει.

Απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους κράτησε την θέση του και βοήθησε τα μέγιστα να μη δεχθεί ευκαιρίες η ομάδα του 0-0 με αντίπαλο την ποιοτική Χωριστή.

4: ΜΠΟΣΚΟΨΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ(ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ):

Για ένα ακόμη ματς πραγματικός ογκόλιθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων, έδειξε ότι πραγματικά είναι πολύ μικρή η κατηγορία για την αξία και την δυναμική του.

Τα έδωσε όλα στο ισόπαλο 0-0 της ομάδας του με την Πετρούσα.

5: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ(Ορφέας Χωριστής):

Την 2η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα έχει ο Ορφέας και σημαντική συμβολή σε αυτό έχει και ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας Σάββας Παπαδόπουλος.

Είχε απέναντι του την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, για ένα ακόμη παιχνίδι όμως ήταν αλάνθαστος και παραλίγο να γίνει και ο πρωταγωνιστής του αγώνα όταν σε μια από τις προωθήσεις του είχε στο φινάλε του ημιχρόνου γυριστή κεφαλιά που απομάκρυνε σε κόρνερ ο Αβραάμ.

6: ΣΤΕΡΓΙΑΝΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Από τα καλύτερα αμυντικά χαφ της κατηγορίας για ένα ακόμη και κόντρα στην πρώην του ομάδα του έκανε την διαφορά στο χώρο του κέντρου και ο Άγιος πήρε τη νίκη με σκορ 2-3.

7: ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ(Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ):

Μετά από ένα κάκιστο πρώτο μέρος ο Θέμης Αγγελόπουλος ήταν από τους παίκτες που βοήθησαν στην αγωνιστική άνοδο των γηπεδούχων, δίνοντας την ασίστ για το 1-0 του Πέτρο και πετυχαίνοντας με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή στο γάμα της εστίας και το 2-0 στο τελικό 3-0 απέναντι στον Μακεδονικό Αλιστράτης.

8: ΚΑΤΣΑΒΟΥΝΙΔΗΣ(Δόξα Πετρούσας):

Σε προηγούμενα παιχνίδια βοήθησε μπαίνοντας αλλαγή, αυτή την φορά του έδωσε φανέλα βασικού ο προπονητής του και ήταν εξαιρετικός σε θέση 8αριού στο ματς με πολλά τρεξίματα σε απαιτητικό ματς για το τελικό 0-0 με αντίπαλο τον Βώλακα.

9: ΤΟΥΜΑΝΤΖΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Πολύ καλό ματς από τον σέντερ φορ του Μέγα που πέτυχε 2 γκολ και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του να πάρει τη νίκη γοήτρου με σκορ 2-3 στην έδρα των Αμπελοκήπων.

10: ΠΟΥΛΑΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Για ένα ακόμη παιχνίδι με πολλά τρεξίματα βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να κάνει την ανατροπή και να φτάσει από το 1-0 στο τελικό 1-4 στη δύσκολη έδρα του Νευροκοπίου.

11: ΦΟΥΡΟΥΝΤΖΗΣ(Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου):

Από τους καλύτερους παίκτες του Εθνικού Αστέρα την φετινή χρονιά, μαζί με τον Παρουτσή εξαιρετικό δίδυμο, αυτή την φορά δεν δημιούργησε μόνο αλλά εκτέλεσε κιόλας σημειώνοντας καθαρό χατ – τρικ για το 0-4 της Καλλιφύτου μέσα στη Καλή Βρύση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *