Καλύτερη 11αδα της 16ης αγωνιστικής

Όπως κάθε εβδομάδα πάμε να δούμε την καλύτερη 11αδα της 16ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Δράμας.

Να διευκρινίσω για μια ακόμη φορά ότι η επιλογή των ποδοσφαιριστών γίνεται αρχικά με το κριτήριο η εμφάνιση του ποδοσφαιριστή να συνδυάζεται με νίκη ή έστω ισοπαλία της ομάδας του γιατί το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό και η επόμενη διευκρίνιση ότι η επιλογή γίνεται μέσα από συνεννόηση και επικοινωνία με τους άμεσους συνεργάτες μας που είναι στα γήπεδα.

Μετά από αυτές τις επισημάνσεις πάμε να δούμε τους καλύτερους 11 της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου:

1: ΤΟΤΚΑΣ(Α.Ε. Καλή Βρύσης): Εξαιρετικό παιχνίδι, βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να κάνει την έκπληξη της αγωνιστικής και να πάρει το ισόπαλο αποτέλεσμα από τον δυνατό Βώλακα. Σταθερός σε όλο το ματς, έκανε την πιο δύσκολη επέμβαση του σε σουτ του Αντώνη Βασιλειάδη στο δεύτερο μέρος με το σκορ στο 1-1.

2: ΚΑΡΡΑΣ(Α.Ε. Καλαμπακίου): Ονειρεμένο ντεμπούτο του νεαρού δεξιού μπάκ στο 2-1 της ομάδας του επί του Νευροκοπίου, σκοράροντας το 1-0 και βγάζοντας την σέντρα στον Τζιβανάκη για το 2ο γκολ της ομάδας του.

3: ΚΑΡΠΙΤΣΑΡΗΣ(Δόξα Βώλακα): Από τους διασωθέντες των φιλοξενούμενων με ωραίο γκολ το 1-1 σε δικό του πλασέ και με πολλά τρεξίματα προσπάθησε για το καλύτερο.

4: ΔΑΦΤΣΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ(Α.Ε. Καλή Βρύσης): Αχτύπητο δίδυμο με τον Παλτσίδη στα στόπερ της Καλή Βρύσης, με πολύ καλές τοποθετήσεις και πολλά και καθοριστικά κοψίματα απέναντι στον ποιοτικό Βώλακα.

5: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ(Ορφέας Χωριστής): Πραγματικό βουνό στο κέντρο της άμυνας, δεν επέτρεψε να περάσει μπαλιά στην περιοχή του Κιουμουρτζή και αν ήταν λίγο πιο τυχερός στο φινάλε του ημιχρόνου θα σκόραρε κιόλας σε προβολή που πέρασε ελάχιστα άουτ.

6: ΖΑΧΑΡΗΣ(Φίλιπποι Δοξάτου): Εξαιρετικό ματς με πολλά τρεξίματα και ένα εύστοχο πέναλτι όταν «έκαιγε» η μπάλα από τον Μάριο Ζάχαρη, πήρε στις πλάτες του την ομάδα και ήταν καθοριστικός για την ανατροπή και το τελικό 3-2 απέναντι στην Αλιστράτη.

7: ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού): Ένα ακόμη πολύ καλό ματς από τον ακραίο επιθετικό των γηπεδούχων που πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με σουτ στην κίνηση πριν σκάσει η μπάλα στο έδαφος και ήταν μέσα σε όλες τις καλές επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του.

8: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ(Γ.Σ. Προσοτσάνης): Καθοριστικός ο 30χρονος στη νίκη της ομάδας του με εξαιρετικό τελείωμα σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ στο νικηφόρο 2-0 με τον Ξηροπόταμο, είχε δοκάρι και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις.

9: ΚΥΣΣΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ(Α.Ε. Αμπελοκήπων): Τον γνωρίσαμε σαν δεξιό μπακ, πολλές φορές και αμυντικό χαφ, αποδεικνύεται όμως ότι ξέρει πολύ καλά και την θέση του σέντερ φορ. Μας το απέδειξε μέσα στο Νευροκόπι που είχε κάνει πολύ καλό ματς, το έκανε και στο νικηφόρο 2-1 της ομάδας του με την Καλλίφυτο πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ στο 83’ για το τελικό 2-1 με κοφτή τρίπλα στον Χαραλαμπίδη και καταπληκτικό τελείωμα στο γάμα της αντίθετης γωνίας.

10: ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ(Ορφέας Χωριστής): Από τους καλύτερους μέσους της κατηγορίας. Πραγματικό «μηχανάκι» έπαιξε και για τον Σάκη Αραμπατζή που έλειπε, με αμέτρητα χιλιόμετρα, πολλά κοψίματα και βοηθώντας σε όλους τους τομείς την ομάδα να του να φτάσει στο νικηφόρο 2-0 επί του Αγίου Αθανασίου.

11: ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ(Φίλιπποι Δοξάτου): Από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ανατροπής της νίκης του Δοξάτου με την Αλιστράτη, είχε ασίστ, πολλά τρεξίματα και μαζί με τον Ζάχαρη έκαναν όλη την δουλειά στο κέντρο των νικητών.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *