Καλύτερη 11αδα της 13ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Δράμας

Όπως κάθε Σάββατο βράδυ στο γνωστό μας «ραντεβού» για να δούμε σύμφωνα με την γνώμη των συνεργατών μας τους καλύτερους 11 της πολύ ενδιαφέρουσας 13ης αγωνιστικής.

1: Καραγιαννίδης Γιώργος(Άγιος Αθανάσιος): Εξαργύρωσε την μεταγραφή του από τα πρώτα του παιχνίδια με τη νέα του ομάδα.

Για ένα ακόμη παιχνίδι καθοριστικός στο 1-1 της ομάδας του με φοβερές επεμβάσεις και ακόμη και στο γκολ που δέχθηκε στο φινάλε του ημιχρόνου, χρειάστηκε να γίνουν τρία διαδοχικά σουτ για να δεχθεί στην τελευταία επαναφορά το γκολ.

2:Πάππος(Ξηροπόταμος): Σε πολύ καλό φεγγάρι ο νεαρός έπαιξε στο δεξιό άκρο και βοήθησε πολύ την ομάδα του τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά να φτάσει στο 3-1 επί της Καλλιφύτου και να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

3:Καλατζίδης(Καλαμπάκι): Σημαντική η συμβολή του στην ανατροπή της ομάδας του και το νικηφόρο 2-1 απέναντι στον ΠΑΟΠ Νέας Αμισού. Αρκετά ανεβάσματα από αριστερά πέτυχε και το χρυσό γκολ για το 2-1 της ομάδας του.

4: Μποσκοψίου Πέτρος(Βώλακας): Έπαιζε με ψύξη αλλά δεν καταλαβαίνει από αυτά ένα από τα καλύτερα στόπερ της κατηγορίας ο Πέτρος Μποσκοψίου ξεχώρισε με την απόδοση του όντας σχεδόν αλάνθαστος στο αμυντικό κομμάτι.

5: Κοπαράνης(Καλαμώνας): Εξαιρετικός στο μεσοαμυντικό κομμάτι ο Καλαμώνας με τον Κοπαράνη να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι στο πλευρό του Άρη Νικολαϊδη και να έχει σημαντική συμβολή να κρατήσει η ομάδα το μηδέν στην Αλιστράτη και να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη.

6: Ζυρινίδης(Νευροκόπι): Από τους πιο σταθερούς παίκτες του Ακρίτα φέτος με πολλά τρεξίματα στο χώρο του κέντρου βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα με το Δοξάτο.

7: Παναγιώτου Φόρης(Πετρούσα): Μπορεί να μη κέρδισε η Δόξα Πετρούσας, ο Παναγιώτου όμως έκανε την δουλειά και με το παραπάνω. Πολύ τρέξιμο, σκόραρε, μοίρασε, μάρκαρε και ας μην ήταν αρκετό να φτάσει η ομάδα του στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

8: Στάικος Νίκος(Βώλακας): Από την στιγμή που επέστρεψε από τον τραυματισμό του είναι εξαιρετικός στην απόδοση του και δημιουργικά και εκτελεστικά.

Ψυχρό αίμα για ένα ακόμη παιχνίδι λίγο πριν το φινάλε έδωσε στην ομάδα του το πολύτιμο γκολ και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

9: Τανούσι(Ξηροπόταμος): Εξαιρετικός για ένα ακόμη παιχνίδι, παίζει πλέον και για τον Λυκίδη που έφυγε και δίνει λύσεις στο σκοράρισμα. Νίκη μετά από καιρό για τον Ξηροπόταμο με τον Άριελ να είναι πολύ καλός και να πετυχαίνει τα δύο πρώτα γκολ του αγώνα, κερδίζοντας στα σημεία την θέση στην αρχική μας 11αδα από τον επίσης πολύ καλό φορ του Νευροκοπίου Μιχαηλίδη.

10: Καπτέλι(Καλαμπάκι): Τι να πει κανείς για τον εξαιρετικό κεντρικό μέσο του Καλαμπακίου που σκόραρε, μοίρασε και ήταν καθοριστικός στην ανατροπή του σκορ και την μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Νέας Αμισού. Όπως και στον φορ, στα σημεία επιλέξαμε τον Καπτέλι αντί του εξαιρετικού Περπερίδη του Καλαμώνα και του πολύ καλού Πάνου του Ξηροποτάμου με ένα γκολ και μια ασίστ.

11: Μαντζιάρης(Προσοτσάνη): Πολύ καλό ματς από τον νεαρό με γκολ και εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην ομάδα της γενέτειρας του. Ήταν και πέρσι κομβικός στην κατάκτηση του τίτλου, αρχίζει και βρίσκει και φέτος τα πατήματα του.

Δ. Αδ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *