Ισόπαλο το ντέρμπι των πρωτοπόρων | Σημαντικές νίκες για Κ. Νευροκόπι και Αγ. Αθανάσιο |Γκολ και θέαμα στο Καλαμπάκι – Καλλίφυτο

Με την 11η αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Δράμας εκεί που διεξήχθησαν 4 αναμετρήσεις και μαζί με τα ματς της Τετάρτης μένουν ακόμη 2 παιχνίδια για την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου.

Στα σημερινά παιχνίδι, μεγάλο ματς έγινε στο Γ. Μακρής της Προσοτσάνης εκεί που η τοπική ένωση φιλοξένησε τον ΠΑΟΠ Ν. Αμισού με τελικό σκορ 1-1.

Οι δύο ομάδες είχαν καλές ευκαιρίες στις δύο εστίες με ωραία κυκλοφορία της μπάλας με το 1-1 να είναι ίσος το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Το παιχνίδι επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Λευτέρη Περσιανλή προς το τέλος της αναμέτρησης .

Ματς με ένταση και στον Κ. Νευροκόπι με τους γηπεδούχους να παίρνουν τους 3 βαθμούς με ανατροπή φτάνοντας τους 10 πόντους.

Στο παιχνίδι μπήκαν καλύτερα οι φιλοξενούμενοι και κατάφεραν και άνοιξαν το σκορ στο 12’ με τον Καραγκιοζίδη.

Δύο λεπτά αργότερα ο Σωτηρόπουλος έφερε το ματς στα ίσια και λίγο πρίν την λήξη του πρώτου μέρους ο Γαλόπουλος έκανε το 2-1, σκορ με το όποιο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι Αμπελόκηποι προσπάθησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης χάνοντας πολλές ευκαιρίες με πιο μεγάλη αυτή με το δοκάρι του Κυσσίδη με το 2-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Μεγάλη διπλό για τον Αγ. Αθανάσιο απέναντι στο Δοξάτο με σκορ 1-2, το Δοξάτο μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι είχε τα ηνία της αναμέτρησης ανοίγοντας και το σκορ με πέναλτι του Βασιλακάκη, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη μίλησε ο αρχηγός για τον Μέγα με τον Νίκο Παπαδόπουλο να κάνει το 2-1 για την ομάδα του, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι με το 2-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Γκολ και θέαμα στον Αγ. Αθανάσιο εκεί που το Καλαμπάκι φιλοξένησε την Καλλίφυτο σε ένα παιχνίδι που είχε δύο ανατροπές και ωραίες εναλλαγές στο σκορ.

Στο 12’ ο Φουρουτζής έκανε το 1-0 για την Καλλίφυτο, στην συνέχεια το Καλαμπάκι πέτυχε δύο τέρματα με Αγγελόπουλο και Καπτέλι, ενώ έφερε το ματς στα ίσια ο Ασλανίδης για τους φιλοξενούμενους.

Όμως πριν βγει το ημίχρονο ο Καλαϊτζής έκανε το 3-2 το οποίο και ήταν το σκορ στην ανάπαυλα.

Στην επανάληψη η Καλλίφυτος βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Παρουτσή για το τελικό 3-3.

Τετάρτη 4/1/2023

ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ            1              –              3

Σάββατο 7/1/2023

ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ –        ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ      2-1

14’ Σωτηρόπουλος, 43’ Γαλόπουλος / 12’ Καραγκιοζίδης

Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ- ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ    1-1

54’ Κωνσταντινίδης / 34΄ Ζαγιάκου        

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ – Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ                1-2

10’ (π) Βασιλακάκης / 62’ -70’ Νίκος Παπαδόπουλος  

Κόκκινη: Καραγιαννίδης / Μπαμπασαλή

ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ            3              –              3

23’ Αγγελόπουλος, 26’ Καπτέλη 34’ Καλαϊτζής / 12’ Φουρουτζής, 31’ Ασλανίδης, 67’ Παρουτσής

Τετάρτη 11/1/2023

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ – Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *