Ισοπαλία Πανδραμαϊκού στην Χρυσούπολη – Πεντάρα για Αμπελόκηπους – Σημαντικές νίκες για Νευροκόπι, Βώλακα και Κουδούνια

Πραγματοποιήθηκαν εχθές 12 φιλικές αναμετρήσεις εκεί που είχαμε ωραία θέαμα και αρκετά γκολ, αφού άλλωστε τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στα φιλικά.

Ισοπαλία του Πανδραμαϊκού στην Χρυσούπολη εκεί που οι ερυθρόλευκοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Μπερούκα με ωραίο σουτ μέσα στην περιοχή μετά από πάσα του Αχαλινόπουλου σε μια φάση διαρκείας.

Αυτό που κατάφερε ο Νέστος ήταν να ισοφαρίσει στο 52’ όταν το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Νέστου Γιώργος Τζαμπέγια μπήκε μέσα στην περιοχή πέρασε όμορφα τον Αιβάζη με τον δεύτερο να τον ανατρέπει, ο Παπαδόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση για να κάνει το 1-1.

Ο Παίκτης του Πανδραμαϊκού Μπίλης (Φώτο Κώστας Χαλβατζής)

 Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης ο Νέστος είχε αρκετές ευκαιρίες να πάρει την άτυπη αναμέτρηση αλλα όποτε χρειάστηκε ο Κιουμουρτζής ήταν εκεί βοηθώντας αρκετά την ομάδα του.

Εύκολο απόγευμα για τους Αμπελόκηπους αφού φιλοξένησαν την Νέα Αμισό εχθές το απόγευμα στο γήπεδο Κραχτίδη. Οι Αμπελόκηποι είχαν τα ηνία του παιχνιδιού από την αρχή της αναμέτρησης. Στο 20’ ο Χατζηδημητρίου άνοιξε το σκορ για τους Αμπελόκηπους, στο 32’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Νίκου Στάϊκου με τον Τσερκέζο να εκτελεί και να κάνει το 2-0 για την ομάδα του ψηλού, με το 2-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι Αμπελόκηποι συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι και στο 60’ ο Καραγκιοζίδης θα κάνει το 3-0 και στο 71΄ο ίδιος παίκτης θα κάνει το 4-0. Στο 77’ ο Σιδηρόπουλος Αλ. θα βάλει το κερασάκι στην τούρτα γράφοντας το τελικό 5-0.

Στα Κουδούνια η ομάδα του Βασίλη Σαρακασίδη φιλοξένησε τον Κεραυνό Αρκαδικού, η ομάδα του Σάββα Σαββίδη ήταν αρκετά ανταγωνιστική στο πρώτο μέρος κοιτάζοντας τον Αστέρα στα μάτια. Στην επανάληψη ο Σάββας Σαββίδης χρησιμοποίησε 8 παίκτες 14-15 χρονών δίνοντας ελπίδες για το μέλλον.

Στο 70’ ο Σάκης Κονδυλίδης άνοιξε το σκορ με το τελικό αποτέλεσμα να το διαμορφώνει ο Βασιλειάδης στο 87’.

Νίκη για το Καλαμπάκι στην Μικρόπολη με 1-3, η ομάδα του Λάζαρου Μουρατίδη με αρκετά νεαρά παιδιά δείχνει ότι θα παρουσιάσει και φέτος ένα υγιές και ανταγωνιστικό σύνολο, αφού σκόραραν 2 νεαρά παιδιά. Στο 17’ ο Καρατζόγλου έκανε το 0-1, στο 24’ ο ταλαντούχος Δημητρίου έκανε το 0-2 και στο 35’ ο Κυριαζάκης έκανε το 0-3. Στην επανάληψη το μόνο που κατάφερε η Μικρόπολη είναι να μειώσει σε 1-3.

Διπρόσωπη η Πετρούσα στο φιλικό με τον Βώλακα αφού στο πρώτο μέρος ήταν ανταγωνιστική και ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1, στην επανάληψη όμως ο Βώλακας ήταν καλύτερος και κέρδισε με 2-4.

Τα γκολ για την Πετρούσα πέτυχαν οι: 2′ Αυτ. Δεμερτζής, 31′ Δροσίδης  ενώ για τον Βώλακα οι: 18′ Παπαδόπουλος Δ.,47′ Μαρκόπουλος, 60′ (Π) Μαρίγκος, 65′ Παναγιώτου Αναστ.

Στην Χωριστή η τοπική ομάδα φιλοξένησε την Α.Ε. Κυργίων με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές χαμένες ευκαιρίες και έδειξαν αρκετή όρεξη για να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο. Στο 31’ τα Κύργια άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Χωριστή μπήκε καλύτερα και ισοφάρισε αρχικά με τον Κουμπρόγλου στο 49’ ενώ πήρε και κεφάλι στο σκορ με τον Δελένη στο 71’. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Γιώργου Λάλα είναι να ισοφαρίσει με τον Δημητριάδη ενώ είχε δοκάρι με τον Μαυρόπουλο.

Ένα ακόμα κακό αποτέλεσμα για τον Ακρίτα αφού ηττήθηκε εκτός έδρας από την Γραμμένη με 3-1. Τα γκολ για την Γραμμένη τα πέτυχαν οι: Φερφέρης, Χατζησαββίδης και Αμπατζόγλου στο δεύτερο μέρος ενώ για τον Ακρίτα μείωσε στην αρχή του δευτέρου μέρους σε 2-1 ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ωραίο παιχνίδι στην Αλιστράτη αφού η τοπική ομάδα φιλοξένησε την Κ. Βρύση με το 3-3 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Το σκορ άνοιξε η Κ. Βρύση νωρίς στο παιχνίδι με την απάντηση της Αλιστράτης να είναι άμεση και στο 22’ ο Γιάτσιο Χρ. ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ενώ πριν βγει το ημίχρονο πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Κοκοτσάκη Μ. με το 2-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Αλιστράτη έκανε το 3-1 με δεύτερο προσωπικό γκολ του Κοκοτσάκη Μ. με την Κ. Βρύση να ισοφαρίζει στα τελευταία 10’ λεπτά σε 3-3.

Ένα από τα πιο ωραίο παιχνίδια του Σαββάτου έγινε στο Γ. Μακρής της Προσοτσάνης εκεί που η τοπική ομάδα φιλοξένησε το Νευροκόπι. Η ομάδα του Στράτου Κονταξή πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μαυρόπουλο στο 5’. Πρίν καλά καλά καταλάβουν οι παίκτες του Φώτη Χατζηκυριάκου τι έγινε στο 9’ ο Σωτηρόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2. Ένα λεπτό αργότερα ο Παναγιώτου Χρ. με ωραίο δυνατό σουτ εντός της περιοχής έκανε το 1-2 για του Αετούς της Προσοτσάνης.

Στο 14’ ο Ηλίας Μουζενίτοβ έκανε το 1-3 το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη η Προσοτσάνη ήταν καλύτερη και ήταν αυτή που έκανε παιχνίδι και πάτησε μπάλα στο γήπεδο.

Το μόνοι που κατάφερε η ομάδα του Φώτη Χατζηκυριάκου ήταν να μειώσει με τον σπεσιαλίστα στις εκτελέσεις φάουλ Δημήτρη Ρούσο στο 86’, με το 2-3 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Το καλό σε αυτή την αναμέτρηση ήταν και οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους με το Στράτο Κονταξή να χρησιμοποιεί 24 παίκτες.

Μπορεί να ήταν για 35’ λεπτά να ήταν ανταγωνιστικός ο Μέγας Αλέξ. Ξηροποτάμου στο χθεσινό φιλικό με τον Αετό Ορφανού, όμως στην συνέχεια έμεινε από δυνάμεις και ηττήθηκε με 1-4.

Στο 10’ ο Αετός πήρε κεφάλι στο σκορ, στην συνέχεια ο Ξηροπόταμος ισοφάρισε με τον ποδοσφαιριστή που ξεχώρισε πέρσι με την φανέλα του Κ. Αγού Τανούσι Άριελ κάνοντας το 1-1.

Στο 35’ ο Σιδηρόπουλος έκανε το 1-2 ενώ στο 43’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-3 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη ο Αετός πέτυχε ένα ακόμα γκολ για το τελικό 1-4.

Ισοπαλία για το Φωτολίβος εντός έδρας με το Ροδολίβος παίζοντας καλό ποδόσφαιρο παρουσιάζοντας ένας ανταγωνιστικό και βελτιωμένο σύνολο σε σχέση με τα τελευταία φιλικά. Το σκορ άνοιξε ο Βεζίρης για το Φωτολίβος ενώ στο δεύτερο μέρος πέτυχε ένα ακόμα τέρμα ο Άρης και είχε και 2 δοκάρια.

Φώτο Ελένη Ευστρατιάδου

Τέλος στο Μικροχώρι ο τοπικός Άρης πήρε την νίκη απέναντι στο εφηβικό τμήμα της Νέας Αμισού για το τελικό 1-1.

Αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα:

Α.Ε. Αμπελοκήπων – ΠΑΟΠ Ν. Αμισού 5-0

(20′ Χατζηκυριάκου, 32′ (Π) Τσερκέζος, 59′-71′ Καραγκιοζίδης, 75′ Σιδηρόπουλος Αλέξ)

Αστέρας Κουδουνίων – Κεραυνός Αρκαδικού 2-0

( 71′ Κονδυλίδης, 85′ Βασιλειάδης)

Νέστος Χρυσούπολης – Πανδραμαϊκός 1-1

(52′ (Π) Παπαδόπουλος / 8′ Μπερούκας)

Δόξα Μικρόπολης – Α.Ε. Καλαμπακίου 1-3

(Βουγιουκλής/ 17′ Καρατζόγλου, 24′ Δημητρίου, 35′ Κυριαζάκης)

18:00 Δόξα Πετρούσας – Δόξα Βώλακα 2-4

(2′ Αυτ. Δεμερτζής, 31′ Δροσίδης / 18′ Παπαδόπουλος Δ.,47′ Μαρκόπουλος, 60′ (Π) Μαρίγκος, 65′ Παναγιώτου Αναστ.)

Ορφέας Χωριστής – Α.Ε. Κυργίων 2-2

(49′ Κουμπρόγλου, 63′ Δελένης / 32′ Αυτογκολ, 71′ Δημητριάδης Δ.)

Μ.Α. Γραμμένης – Ακρίτας Ν. Κρώμνης 3-1

(Φερφέρης , Χατζησαββίδης, Αμπατζόγλου / 49′ Παπαδόπουλος)

Μακεδονικός Αλιστράτης – Α.Ε. Κ. Βρύσης 3-3

(22′ Γιάντσιος Χρ., 35-60′ Κοκοτσάκης Μ./ 4′, 78′,85′)

Γ.Σ. Προσοτσάνης – Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου 2-3

(10′ Παναγιώτου, 86′ Ρούσος / 5′ Μαυρόπουλος, 9′ Σωτηρόπουλος, 15′ Μουζενίτοβ)

Μ.Α. Ξηροποτάμου – Αετός Ορφανού 1-4

(20′ Τανούσι / 10 ‘? ,35′- 43’Σιδηρόπουλος, 73’ Μπαρέτος

Αρης Μικροχωρίου – ΠΑΟΠ Ν. Αμισού Β 1-0

Άρης Φωτολίβους – Εθνικός Ροδολίβους 2-2

Δημήτρης Μπουτζέκης

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *