Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου – Ξηροπόταμος 5-3: Δίκαιη επικράτηση και μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η 28η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας για την ομάδα του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου.

Από την μια το νικηφόρο 5-3 επί του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου στο γήπεδο του και από την άλλη τα ευχάριστα νέα από το ματς Δοξάτο – Νευροκόπι όπου με το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, ο Αστέρας εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του και τη νέα αγωνιστική χρονιά στη μεγάλη κατηγορία.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Από την άλλη μεριά ο Ξηροπόταμος χωρίς το άγχος και την πίεση των βαθμών μια και ήταν αδιάφορος βαθμολογικά έπαιξε το παιχνίδι του δοκιμάζοντας αρκετά νέα παιδιά και χωρίς τον προπονητή Αντώνη Παπάζη στον πάγκο μια και λόγω ίωσης δεν έδωσε το παρόν στο γήπεδο.

Το φιλμ του αγώνα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού η Καλλίφυτος έδειξε τις διαθέσεις της από την αρχή και μόλις στο 3’ με τον Φουρουντζή που ήταν και ο πρωταγωνιστής του ματς έκανε το 1-0 μετά από πίεση και κλέψιμο της μπάλας από τον τερματοφύλακα Σαββίδη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στο 13’ από γύρισμα του Μαντά ο Τσάκαλος με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0 και ουσιαστικά από το μισάωρο η Καλλίφυτος τελείωσε το ματς όταν στο 31’ γύρισε ωραία την μπάλα ο Φουρουντζής και ο Σαχανίδης διαμόρφωσε το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο Ξηροπόταμος έγινε πιο επιθετικός στο β’ μέρος με την είσοδο στον αγώνα Πάνου και Τανούσι με τον δεύτερο να μειώνει σε 3-1.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Φουρουντζής και πάλι στο 65’ με σουτ κάτω από τα πόδια του Σαββίδη έκανε το 4-1 και το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ έγραψε και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Παρουτσής με ωραία κοφτή τρίπλα στον Καλαϊδόπουλο και σουτ στην απέναντι γωνία για το 5-1.

Από εξαιρετική πάσα του Καμίδη ο Τανούσι με κοντρόλ και σουτ από κοντά μείωσε σε 5-2 στο 78’ και στο 83’ ο Ανδρέας Κιοσσές με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 5-3.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σιουμπάρας Νίκος με βοηθούς Κουβαλάκη Παναγιώτη και Χατζηνάκο Γιώργο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Θωμάς Ματρακούκας):

Τσαγγαλίδης, Κυριακίδης(46’ Ζαμπούνης), Νεοφυτίδης, Σεμπελίδης, Τσάκαλος, Ταχτσόγλου, Φουρουντζής, Φερσιζίδης(86’ Τσακιρίδης), Σαχανίδης(58’ Χαραλαμπίδης), Μαντάς, Παρουτσής.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ:

Σαββίδης, Κελεσίδης(46’ Τανούσι), Πάππος(46΄Πάνος), Καμίδης, Τσιάρας, Χακούσι, Μουχτάρης Χρήστος, Κούνιος(73’ Καρασαββίδης Χάρης), Σολάκης, Κιοσσές, Καλαϊδόπουλος.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *