Δόξα Πετρούσα – Ακρίτας Ν. Κρώμνης 3-0: Εύκολα οι γηπεδούχοι | Πάλεψε το παιχνίδι ο Ακρίτας

Την νίκη με 3-0 πέτυχε η Δόξα Πετρούσας εχθές το μεσημέρι αντίπαλο τον Ακρίτα Ν. Κρώμνης που σιγά σιγά παρουσιάζει ένα καλύτερο πρόσωπο και παρουσιάζεται πιο ανταγωνιστικός.

Η Πετρούσα ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και είχε την υπεροχή και στο 8’ ο Γάϊδας μέσα στην περιοχή έσπασε την μπάλα στον Καλέργη με τον εξτρεμ της Πετρούσας να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στην συνέχεια η Πετρούσα συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 14’ ο Γιαγκούλας θα παίξει τον Αντωνιάδη και ο δεύτερος θα κάνει το 2-0 για την ομάδα.

Οι Μαυραετοί συνέχισαν να έχουν την υπεροχή με τον Ακρίτα να έχει παθητικό ρόλο και στο 45’ ο Δρασίδης έκανε το 3-0 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Πετρούσα συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 65’ ο Γάϊδας έκανε το σουτ με τον Μωϋσιάδη με διπλή προσπάθεια να σώζει την εστία του με το 3-0 να παραμένει.

Στην συνέχεια η Πετρούσα συνέχισε να έχει την υπεροχή, με το 3-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Δόξα Πετρούσας (Δημήτρης Κυριακίδης): Λαζόγλου, Ξενίδης, Γιαγκούλας, Γιορδαμλής, Ντόμπρος, Μιχαλάκης, Αντωνιάδης, Κυριακίδης, Γαϊδας, Καλλέργης, Δρπσίδης.

Ακρίτας Ν. Κρώμνης : Μωϋσίδης, Αλβανός, Μουστάκας, Δερμεδεσιώτης, Ταντσίδης, Καλαϊδόπουλος, Παπαδόπουλος Κ., Μωϋσιάδης, Ωραιόπουλος, Ωρολογάς, Τσαμπάζης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *