Εύκολη νίκη για την Πετρούσα απέναντι στην ομάδα του Μικροχωρίου με 2-0.

Οι Μαυραετοί μπήκαν εξαρχής δυνατά στο παιχνίδι, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες σε αντίθεση με τον Άρη, ο οποίος δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Λαζόγλου.

Το γκολ για την ομάδα του Δημήτρη Κυριακίδη ήρθε στο 25′ από τον Γεωργιάδη με κεφαλιά.

Στην επανάληψη, όπως και στο πρώτο ημίχρονο, η Δόξα έπαιξε πολύ από τα άκρα με τους Ξενίδη και Καλλέργη, φτάνοντας πολλές φορές μπροστά από την εστία του Μικροχωρίου με αξιώσεις.

Στο 59ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με την μπάλα να χτυπάει ακριβώς επάνω στην γραμμή και στην συνέχεια να καταλογίζεται πέναλτι υπέρ των “ασπρόμαυρων”. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γεωργιάδης, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να έχει απάντηση και το σκορ να παραμένει στο 1-0.

Παρόλα αυτά η Πετρούσα συνέχισε να έχει τα ηνία του ματς και δικαιώθηκε στο 73 όταν ο Γάιδας πήρε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και πλάσαρε τον Σαββίδη για το τελικό 2-0.

Πετρούσα: Λαζόγλου, Ξενίδης, Γιαγκούλας, Ταχτσόγλου, Ντόμπροσ, Αυγιτίδης, Ουζούνης, Κυριακίδης, Γεωργιάδης, Καλέργης, Στόϊκου Μ.

Μικροχώρι: Σαββίδης, Βαβάτσης, Ετόγλου, Παπαδόπουλος, Καλογύρου, Ποιμενίδης, Μπαϊρακτάρηςμ Κωνσταντινίδης, Τσίτσος, Αλεξιάδης, Μίλο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *