Δόξα Πετρούσας – Πανδραμαϊκός 0-2: Δυσκολεύτηκε αλλά προκρίθηκε δίκαια το φαβορί του κυπέλλου

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Την πρόκριση τους στους 8 του κυπέλλου εξασφάλισε ο Πανδραμαϊκος κερδίζοντας δύσκολα αλλά δίκαια με σκορ 2-0 στην Πετρούσα την τοπική ομάδα που ήταν αξιόμαχη και ανταγωνιστική μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Αναμφίβολα ο Πανδραμαϊκός αποτελεί το μεγάλο όνομα του θεσμού και μετά τον αποκλεισμό της Δόξας στην προηγούμενη φάση θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου, ενός θεσμού των εκπλήξεων όμως όπου θυμόμαστε ότι και πέρσι ο Πανδραμαϊκός ήταν το φαβορί αλλά αποκλείστηκε στη φάση των 8 από την ομάδα του Βώλακα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος ο Πανδραμαϊκός από την αρχή του ματς επέβαλλε τον ρυθμό του, είχε την κατοχή της μπάλας και πιέζοντας ψηλά έκλεβε μπάλες και απειλούσε την Πετρούσα.

Πάντως χωρίς να κάνει την πολύ μεγάλη φάση προηγήθηκε στο 27’ με τον Γιώργο Παυλίδη.

Μετά το 0-1 σαν να επαναπαύτηκε ο Πανδραμαϊκός και η Πετρούσα ανέβαζε σταδιακά την απόδοση της δημιουργώντας μια τεράστια ευκαιρία στο 41’ με τον Δροσίδη για να ισοφαρίσει το ματς.

Στο β’ μέρος έπεσε σχετικά ο ρυθμός του αγώνα, ο Πανδραμαϊκός είχε τις δύο κλασσικές ευκαιρίες που σταμάτησαν στον εξαιρετικό Χαρπαντίδη και η Πετρούσα προσπάθησε κυρίως με τα στημένα να απειλήσει χωρίς όμως να κάνει την πολύ μεγάλη φάση.

Έμενε όμως ζωντανή στο ματς μέχρι το 98’ όπου ο Μπερούκας κέρδισε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ρεβυθόπουλος για να διαμορφώσει το τελικό 0-2.

Φάσεις αγώνα

Στο 27’ ωραία ενέργεια του Αναστασιάδη και πάσα στον Γιώργο Παυλίδη που με πλασέ από κοντά θα κάνει το 0-1.

Στο 28’ ωραίο γύρισμα του Μπερούκα μέσα στην περιοχή και σουτ ελάχιστα άουτ.

Στο 41’ εξαιρετική κόντρα επίθεση για την Πετρούσα με τον Γάιδα να δίνει στον Παναγιώτου αυτός πάρτο βάλτο σέντρα στον Δροσίδη που από πολύ κοντά θα κάνει το σουτ στην κίνηση στην αγκαλιά του Σοιλεμεντζόγλου.

Στο 51’ από καλή θέση σουτ του Γιώργου Παυλίδη πάνω από τα δοκάρια.

Στο 71’ τέτατετ ο Μπερούκας το σουτ εντυπωσιακή επέμβαση ου Χαρπαντίδη.

Στο 98’ ο Μπερούκας πέφτει στην περιοχή από μαρκάρισμα του Χαρπαντίδη, ο κ. Σιαμανής συμβουλεύεται την κυρία Κοτανίδου και δίνει το πέναλτι που εκτελεί εύστοχα ο Ρεβυθόπουλος για να κάνει το 0-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σιαμανής Αντώνης με βοηθούς Κοτανίδου Δημήτρα και Παστιάδη Μανώλη.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Δόξα Πετρούσας(Κυριακίδης Δημήτρης): Χαρπαντίδης, Ξενίδης, Γιαγκούλας, Ντόμπρος, Κοκοτσάκης Νίκος, Αυγητίδης, Παναγιώτου, Κυριακίδης, Γάιδας, Αντωνιάδης, Δροσίδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Μιχαλάκης, Γαϊδατζής.

Πανδραμαϊκός(Πέτρος Στοίλας): Σοιλεμετζόγλου, Τάσιος, Ιωσηφίδης, Μπάμπουρας, Κουκόλης, Μαχαίρας, Αχαλινόπουλος, Αναστασιάδης, Παυλίδης, Μπερούκας, Μπαμπαλής.

Στο β’ μέρος έπαιξε και ο Ρεβυθόπουλος.

Δ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *