Νίκη Ευκαρπίας – Δόξα Βώλακα 0-1: ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΒΩΛΑΚΑΣ κέρδισε και μπήκε για τα καλά στη μάχη της ανόδου

Πολύ μεγάλη νίκη που τον βάζει για τα καλά στο παιχνίδι της ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία πέτυχε ο Βώλακας κερδίζοντας με σκορ 1-0 στην Ευκαρπία την πρωταθλήτρια Θεσσαλονίκης και ένα από τα μεγάλα φαβορί για να πάρει το ένα από τα τρία εισιτήρια της ανόδου.

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Βώλακας έπαιξε με παλικαριά, αυταπάρνηση και παρά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια άντεξε πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ και φυσικά την πρώτη νίκη που τον βάζει για τα καλά στην διεκδίκηση της ανόδου.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο αγωνιστικό μέρος ο Βώλακας μπήκε δυνατά και κατάφερε από μια στημένη φάση που είναι και η δύναμη του να προηγηθεί στο 13’ με έξυπνο κοντινό πλασέ από τον Πέτρο Μποσκοψίου που πάντα «υπογράφει» τα κρίσιμα γκολ της ομάδας.

Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟΣ Παγκάκης που με εκπληκτικές επεμβάσεις του ήταν ο φύλακας άγγελος της ομάδας στην μεγάλη πίεση και τις αρκετές ευκαιρίες που έκανε ο αντίπαλος στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος όμως μπορεί και πάλι η ομάδα της Ευκαρπίας να είχε την κατοχή της μπάλας, ο Βώλακας όμως άψογα οργανωμένος αμυντικά και με σωστές αλλαγές φρεσκαρίσματος από τον Λευτέρη Ροδίτη δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός στους χώρους που άφησε ο αντίπαλος θα μπορούσε να γίνε πιο απειλητικός στην κόντρα επίθεση.

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ, ΘΡΙΑΜΒΟΣ για τον Βώλακα που έχει πλέον δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια του να πάρει ένα από τα τρία εισιτήρια της ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Φάσεις αγώνα

Στο 5’ μετά από κόρνερ σουτ του Καρπιτσάρη πέφτει ο Γιώτας και μπλοκάρει την μπάλα κερδίζοντας και επιθετικό φάουλ από τον Κασσό.

Στο 13’ εκτέλεσε φάουλ ο Δράμπαλης Ντίνος και ο Πέτρος Μποσκοψίου βρήκε την μπάλα και κατάφερε να κερδίσει τον τερματοφύλακα Γιώτα και να κάνει το 0-1.

Στο 19’ σουτ του Μποζίδη καταπληκτική επέμβαση του Παγκάκη που διώχνει σε κόρνερ.

Στο 26’ τέτατετ ο Σουλίδης κάνει το πλασέ ελάχιστα άουτ.

Στο 28’ σέντρα σουτ του Κώστα σωτήρια με γροθιές διώχνει ο Παγκάκης.

Στο 32’ σουτ του Σουλίδη η μπάλα βρίσκει σε αμυντικό αλλάζει πορεία και ο Βαγγέλης Παγκάκης κάνει καταπληκτική επέμβαση και κρατάει το μηδέν για την ομάδα του με αλλαγή κατεύθυνσης και φοβερή απόκρουση.

Στο 38’ σουτ του Γεωργόπουλου στο κάθετο δοκάρι και διώχνουν οι αμυντικοί.

Στο 42’ σέντρα σουτ του Μποζίδη πάνω από οριζόντιο δοκάρι του Παγκάκη.

Στο 45’ σουτ του Μποζίδη υπό πίεση από το ύψος του πέναλτι άουτ.

Στο 58’ σουτ του Δράμπαλη μπλοκάρει εύκολα ο Γιώτας.

Στο 62’ καλό σουτ του Δράμπαλη πάνω από τα δοκάρια.

Στο 71’ σε κόρνερ των γηπεδούχων σουτ του Κώστα σωτήρια με το κεφάλι διώχνει σε κόρνερ ο Μποσκοψίου.

Στο 75’ σε καλή θέση ο Θανάσης Σταμπουλής προλαβαίνει και τον κόβει ο Σάββας.

Στο 76’ έξυπνη σέντρα σουτ του Ζαλιδά άουτ.

Στο 90’ καλή προσπάθεια του Μποζίδη βγαίνει ο Παγκάκης και μπλοκάρει την μπάλα.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Κεφαλάς του συνδέσμου Σερρών με βοηθούς Μυσιρλή – Αχιλλεύς του ίδιου συνδέσμου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ(Γιάννης Καμπουρίδης):

Γιώτας, Ανδρεάκος, Σάββας, Πελιχβανίδης, Ρανδζής(70’ Ζαλιδάς), Γολιδόπουλος, Κώστας, Γεωργόπουλος(68’ Τομπουλίδης), Μποζίδης, Σουλίδης, Συμιγδάλας.

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Λευτέρης Ροδίτης):

Παγκάκης, Κασσός, Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Άρμεν Προκόπης, Βασιλειάδης Μίλτος, Σταμπουλής Ηλίας(62’ Μαλίκης), Δράμπαλης Ντίνος(68’ Σίγγος Γιάννης), Τσαμπάζης(53’ Μουζενίτοβ), Στάικος Νίκος, Μαρκόπουλος(53’ Σταμπουλής Θανάσης).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *