Δόξα Βώλακα – Ορφέας Χωριστής 3-0: Δίκαιη επικράτηση και πρόκριση για τους γηπεδούχους

Την καλή παράδοση που τον θέλει να προκρίνεται στο κύπελλο και να φτάνει ψηλά συνέχισε η Δόξα Βώλακα κερδίζοντας με σκορ 3-0 την πολύ καλή και φέτος ομάδα του Ορφέα Χωριστής.

Δίκαιη η πρόκριση για τους γηπεδούχους όπως φαίνεται και από το τελικό σκορ, με τον Ορφέα όμως να αδικείται από την έκταση του σκορ μια και κυρίως στο πρώτο μέρος και στο 0-0 είχε μεγάλη ευκαιρία σε σουτ του Δούμπλατζη να προηγηθεί με τον Παγκάκη να κάνει σωτήρια επέμβαση, αλλά και στο 1-0 απείλησε δύο φορές με τον Αθανασίου.

Σε γενικές γραμμές πάντως ο φορμαρισμένος με συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο Βώλακας ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο, έχοντας στη φάση του 1-0 και δοκάρι με τον Νίκο Στάικο και μεγάλο πρωταγωνιστή για ένα ακόμη παιχνίδι τον Γιάννη Σίγγο που πέτυχε δύο τέρματα.

Πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες που το ευχαριστήθηκαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 19’ ωραία σέντρα του Μαλίκη κεφαλιά του Νίκου Στάικου στο οριζόντιο δοκάρι στην επαναφορά προσπαθεί να διώξει ο Μανωλεσάκης, νέο σουτ του Σίγγου και το 1-0 για τον Βώλακα.

Στο 40’ από εκτέλεση κόρνερ στο πρώτο δοκάρι ο Σίγγος με κεφαλιά θα προλάβει τον Τότκα και θα κάνει το 2-0.

Στο 77’ ωραία ενέργεια του Καρπιτσάρη από αριστερά σέντρα ο Παπαεμμανουήλ κόβει την μπάλα που βρίσκει όμως πάνω στο σώμα του Ηλία Σταμπουλή και καταλήγει στα δίχτυα για το 3-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Παρασκευούδης με βοηθούς Χαράλαμπο Αλβανίδη και Κώστα Τσακίρη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Βώλακα(Λευτέρης Ροδίτης): Παγκάκης, Χαλκίδης, Μαρκόπουλος, Μποσκοψίου Π., Κασσός, Βασιλειάδης, Σίγγος, Δράμπαλης Κώστας, Στάικος Νίκος, Σταμπουλής Ηλίας, Μαλίκης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Καρπιτσάρης, Σταμπουλής Θανάσης, Τσαμπάζης, Μπραζιώτης και Κυμτσάρης Γιάννης.

Ορφέας Χωριστής(Ηλίας Παντζαρίδης): Τότκας, Μανωλεσάκης, Παπαεμμανουήλ, Παπαδόπουλος, Τζιρίτης, Αραμπατζής, Αμανατίδης, Μερτζανάκης, Αθανασίου, Δούμπλατζης, Μελισσίδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Βουτσινάς, Ψυχράμης, Παρασχίδης και Αμαραντίδης.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *