Διπλό πρωτιάς της Πετρούσας με 1-2 μέσα στη Νέα Αμισό: Κέρδισε ο Βώλακας 2-3 στη Καλή Βρύση και εξασφάλισε την 3η θέση

Με την 17η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του νομού μας στον δεύτερο όμιλο, εκεί όπου η Δόξα Πετρούσας πέτυχε μεγάλη νίκη με σκορ 1-2 απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη και πολύ δυνατή Νέα Αμισό.

Μια νίκη που φέρνει τους φιλοξενούμενους αγκαλιά με την πρωτιά και το μπόνους των τριών βαθμών για τα πλέιοφ μια και χρειάζονται ένα βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου το Σάββατο εντός έδρας με την αδιάφορη βαθμολογικά Καλή Βρύση.

Η Πετρούσα ευτύχησε στην πρώτη της τελική στο ματς να προηγηθεί 0-1 με ωραίο σουτ του Γάιδα και από εκεί και πέρα έκανε διαχείριση του ματς.

Η Νέα Αμισός είχε μεγάλη ευκαιρία στο 65’, αλλά πέντε λεπτά μετά με μακρινό σουτ ο Αντωνιάδης έκανε το 0-2 και δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο την κατάσταση για τους γηπεδούχους που απλά μείωσαν με τον 16χρονο Μπιαζάκη στο 90’.

Τα ευχάριστα για τη Νέα Αμισό πάντως ήρθαν από το γήπεδο της Καλή  Βρύσης εκεί όπου η τοπική ομάδα έχασε 2-3 από τον Βώλακα και έτσι η Νέα Αμισός παρά την ήττα της εξασφάλισε και μαθηματικά την 4αδα.

Ο Βώλακας που είναι σίγουρα 3ος πλέον, προηγήθηκε 0-2 με τα γκολ του Γιάννη Σίγγου και του Μουζενίτοβ στο 65’.

Παρόλα αυτά η εφτάψυχη Καλή Βρύση δεν το παράτησε το παιχνίδι και κατάφερε αρχικά να μειώσει με τον Νίκο Δάφτσιο στο 70’ και να ισοφαρίσει στο 90’ με εύστοχο πέναλτι που εκτέλεσε σπεσιαλίστας τερματοφύλακας Μαρίνος Τσακίρης.

Με την σέντρα όμως ο Βώλακας σκόραρε με τον Δράμπαλη και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Τέλος σε ματς γοήτρου ο Άρης Φωτολίβους κέρδισε με σκορ 3-0 τον ουραγό του ομίλου Ακρίτα Νέας Κρώμνης χάρη σε δύο γκολ του Ρουμελιώτη και ένα του Κούρτογλου λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ –   Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 1-3

Σκόρερ: 8′-16′ Τουματζίδης,94’Μπαμπασαλι / 18′ Πεταλίδης

ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ      –       ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ 1-2

Σκόρερ: 46′ Αλμανίδης/ 54′ Κουπρόγλου, 74′ Αμαραντίδης

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ     –     ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ 6-2

Σκόρερ: 8′ Καραγκιοζίδης, 21′-57 Τρελλόπουλος, 40′ Περσίδης, 60′ Χατζηδημητρίου, 68′ Κλοκίδης / 15′ Παρουτσής, 89’Παυλίδης

Μ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ     –      ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤO 2-1

Σκόρερ: 43′ Πάνος , 64′ Τανούσι / 76′ Αποστολίδης

Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *