Δημοσθένης Καραγιαννίδης: Ο Ορφέας Χωριστής στοχεύει στον Πρωταθλητισμό

Συνέντευξη με τον νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ορφέα Χωριστής, Δημοσθένη Καραγιαννίδη

Στον Δημήτρη Μπουτζέκη μίλησε ο ταλαντούχος νεαρός ποδοσφαιριστής που τον γνωρίσαμε με την φανέλα της Νέας Αμισού στα εφηβικά του χρόνια, έπαιξε στην συνέχεια στην Κομοτηνή και στον Ιστορικό Πανθρακικό όπως επίσης και στην Δόξα Προσκυνητών, για επιστρέψει φέτος πίσω στο Δραμινό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Ορφέα Χωριστής.

Αγωνίζεστε στον χώρο της άμυνας και φημίζεται για την δύναμη του και τα σωματικά του προσόντα, κάνοντας και ένα πέρασμα από τα τμήματα υποδομής της Δόξας Δράμας. Είναι ένας άριστος χαρακτήρας με ήθος στο παιχνίδι του που σίγουρα χαίρεσαι να τον έχεις συμπαίκτη καθώς σου εμπνέει σιγουριά στην άμυνα αλλα ταυτόχρονα δεν θες να είσαι επιθετικός και να τον έχεις αντίπαλο.

Στα «Χ» λοιπόν μίλησε για την νέα του ομάδα τον Ορφέα Χωριστής, για τους στόχους της ομάδας, τον νέο του προπονητή τον Γιάννη Τσεβρεντζή, για το πέρασμα του από τον ιστορικό Πανθρακικό και την Νέα Αμισό, σύγκρινε το Δραμινό ποδόσφαιρο με αυτό της Κομοτινής και πολλά ακόμα!!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε :

Επέστρεψες στο Δραμινο πρωτάθλημα για λογαριασμό του Ορφέα Χωριστής, τι ήταν αυτό που σε έπεισε να αποδεχτείς της πρόταση και να παίξεις για λογαριασμό της Χωριστής;

Πρόκειται για ένα φιλόδοξο σύλλογο με ιστορία στο δραμινο ποδόσφαιρο που κάθε χρονιά προσπαθεί για το καλύτερο όπως και φέτος με τους στόχους που έχει βάλει αλλά και το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα που το αντιλήφθηκα από τα πρώτα λεπτά συζητώντας μαζί με τους ανθρώπους της διοίκησης

Ποιοι οι φετινοί στόχοι του Ορφέα Χωριστής;

Οι οποίοι έχουν βάση τον πρωταθλητισμό στοχεύοντας όσο ψηλότερα γίνεται!

 Πώς βλέπεις σαν προπονητή τον Γιάννη Τσεβρεντζη;

Πρόκειται για ένα άνθρωπο με ιστορία, πολύ γνώση και αγάπη για το ποδόσφαιρο δείχνοντάς σε κάθε κουβέντα μαζί του. Δεν έχουμε ξανά συνεργαστεί, που είναι κάτι που περιμένω πολύ μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

 Αγωνιζόσουν μέχρι πρότινος στον ιστορικό Πανθρακικό, πως ήταν το πέρασμα σου από εκεί;

 Είναι μια ομάδα με ιστορία και κόσμο που την αγαπά και την στηρίζει. Βρισκόμουν για 2 χρόνια αγωνιζόμενος με τον πυρσο στο στήθος λαμβάνοντας υποστήριξη και αγάπη αποκομίζοντας πολύ όμορφες στιγμές και εμπειρίες που θα έχω να θυμάμαι!

Ξέρω ότι έπαιξες με μεγάλη επιτυχία και στην Νέα Αμισό, σκέφτεσαι στο μέλλον να επιστρέψεις;

Η αλήθεια είναι ότι σε οποιοδήποτε σύλλογο και να βρέθηκα δεν έχω φύγει ποτέ με άσχημο τρόπο, κρατώντας καλές σχέσεις ! Το ίδιο ισχύει και σε αυτή την περίπτωση …οσο αναφορά το μέλλον δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα συμβεί από τώρα!

 Είναι ένας στόχος σου να παίξεις σε υψηλότερες κατηγορίες στο μέλλον;

 Πιστεύω πως κάθε ποδοσφαιριστής στοχεύει πάντα 1 σκαλί παραπάνω, είτε ερασιτέχνης είτε επαγγελματίας. Το ίδιο και εγώ αν φυσικά πάντα μπορεί να συνδυαστεί με το επάγγελμα μου που έρχεται σε πρώτη μοίρα Αφού μόλις έχω τελειώσει οικονομικά στην Κομοτηνή, ώστε να μπορέσω να καλυφθω επαγγελματικά πρώτα!

 Σκέφτεσαι μελλοντικά να ασχοληθείς με την προπονητική;

Δεν έχουν περάσει ακόμη τέτοιες σκέψεις από το μυαλό μου,είμαι μικρός και μου αρέσει το ποδόσφαιρο όποτε κοιτάω να το χαίρομαι όσο μπορώ περισσότερο αγωνιζόμενος…στο μέλλον μπορεί από τους πάγκους σαν προπονητής θα φανεί!

Πώς βλέπεις την κατάσταση στο Δραμινο ποδόσφαιρο;

Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολλές καλές ομάδες σε οποιαδήποτε κατηγορία.

 Υπάρχει ταλέντο στο Δραμινο ποδόσφαιρο;

Ανέκαθεν υπήρχε ταλέντο παρατηρώντας το αυτό χρόνιά με την χρόνιά όπου παιδιά απο τις ακαδημίες τις Δράμας εντάσσονται στο Ανδρικο πρωτάθλημα παίρνοντας περισσότερες ευκαιρίες να εξελιχθούν, αλλά το παρατηρούμε και σε περιπτώσεις με δραμινους ποδοσφαιριστές μου αγωνίζονται και σε επαγγελματικό επίπεδο .

Οι Δραμινοι προπονητές αξιοποιούν τα δραμινα ταλέντα;

Ο κάθε προπονητής κοιτάει το καλύτερο για την ομάδα του,οπότε με την πρώτη ευκαιρία θέλουν να εκμεταλλευτούν και να αποκτήσουν τα ταλέντα για να επιτύχουν τους στόχους τους αλλά και να διακριθούν όλοι μέσα από αυτό!

Μιας και έπαιξες και σε άλλο πρωτάθλημα πέρα από το Δραμινο, άμα το συγκρίνουμε με το αντίστοιχο της Κομοτηνής που πιστεύεις ότι βρισκόμαστε;

 Θεωρώ πως το δραμινο πρωτάθλημα βρίσκεται σε ψηλότερο επίπεδο, διότι το βλέπουμε και με το πολύ μεγαλύτερο αριθμό ομάδων που συμμετέχουν σε αυτό αλλά και με το πολύ μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει.

  Πώς έζησες όλη αυτή την περιπέτεια με τον Κορωνοϊο, σου λείπει η αγωνιστική δράση;

 Ήταν ευκαιρία και για λίγη ξεκούραση να βρεθούμε όλοι σπίτι περνώντας περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μας,εφόσον σαν φοιτητής έλειπα. Όπως ανέφερα και πιο πριν μου αρέσει το ποδόσφαιρο και κοιτάω να το απολαμβάνω όσο περισσότερο γίνεται, οπότε Ναι περιμένω την ώρα που θα ξεκινήσει και πάλι ευχόμενος αυτή την φορά να ολοκληρωθεί ομαλά, βρίσκοντας όλο τον κόσμο υγιεί!!!

Πηγή : Χρονικά Δράμας

Μπουτζέκης Δημήτρης

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.