Γκολ και θέαμα και στην 4η αγωνιστική της Α’ΕΠΣ | Κερδισμένοι της αγωνιστικής Ξηροπόταμος, Καστρινος και Χωριστή

Με την 4η αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα της Α’ ΕΠΣ Δράμας στον πρώτο όμιλο εκεί που σημειώθηκαν 20 τέρματα και συνολικά φτάσαμε τα 64 από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Αρκετά πέναλτι και κόκκινες είχαμε και αυτή την εβδομάδα, προσθέτοντας νέα προβλήματα στις ομάδες εκτός αυτά που έχουν λόγω Covid – 19.

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα, νίκη με ανατροπή εντός έδρας πέτυχε ο Ξηροπόταμος με 4-1 απέναντι στο Καλαμπάκι. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 35’ Κυριαζάκη και στην συνέχεια ο Ξηροπόταμος ανέβασε απόδοση και ισοφάρισε στην εκ πνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Λυκίδης.

Στην επανάληψη το Καλαμπάκι έμεινε με 10 παίκτες καθώς κόκκινη κάρτα δέχτηκε ο Γκλόκερη, ο Ξηροπόταμος κατάφερε και πέτυχε άλλα 3 τέρματα με τους Λυκίδη, Τανούσι και Λουκά για το τελικό 4-1.

Εύκολο απόγευμα είχε η Α.Ε. Αμπελοκήπων κατάφερε και κέρδισε το Δοξάτο με 5-0, σε ένα παιχνίδι που για περίπου 30 λεπτά το Δοξάτο έπαιζε με 10 παίκτες, με τους Αμπελόκηπους να πετυχαίνουν 3 τέρματα σε εκείνη την περίοδο για το τελικό 5-0.

Εύκολη νίκη πέτυχε και ο Καστρινός απέναντι στην Καλλίφυτο που κατάφερε και φιλοδώρησε την Καλ΄λιφυτο με 5-0. Για τον Καστρινό τα γκολ πέτυχαν οι: Μουρατίδης Γ., Μουρατίδης Α., Φουρουτζής και Μελεκίδης.

Μεγάλη νίκη και για την Χωριστή απέναντι στον Αγ. Αθανάσιο που κατάφερε και κέρδισε με 4-1 τον Αγ. Αθανάσιο. Στο πρώτο μέρος το σκορ άνοιξε η Χωριστή, ενώ στην επανάληψη ο Άγιος ισοφάρισε με τον Τουματζίδη και στο 80’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι χωρίς να το δίνει ο διαιτητής και στην συνέχεια ο Ορφέας βρήκε άλλα 3 τέρματα για το τελικό 4-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

Μ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ  –  ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ   4-1

Σκόρερ: 44’, 51’ Λυκίδης, 49’ Τανούσι, 85’ Λουκάς / 35’ Κυριαζάκης

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ  –  ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ    5-0

Σκόρερ: 12’, 63’ Χατζηδημητρίου, 29’ Καραγκιοζίδης, 67’ Μήτρε, 80’ Τσερκέζος

ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ – ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ   5-0

19’, 80’ Μουρατίδης Γ., 29’ Μουρατίδης Α., 73’ Φουρουτζής, 86’ Μελεκίδης

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ  –  Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ     4-1

Σκόρερ: 40’ Μανωλεσάκης, 87’,93’ Κουμπρόγλου, 90’ Αθανασίου / 75’ Τουματζίδης

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(5η αγωνιστική)

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *