Βώλακας – Πανδραμαϊκός 2-1: Μεγάλη πρόκριση για τους γηπεδούχους στα ημιτελικά του κυπέλλου!!!

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Μεγάλη και πανάξια πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας πήρε η Δόξα Βώλακα κερδίζοντας στο γήπεδο της με σκορ 2-1 το μεγάλο όνομα και φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου Πανδραμαϊκό.

Οι γηπεδούχοι όπως ιπποτικά παραδέχθηκε και ο προπονητής του Πανδραμαϊκού Μπάμπης Καζεπίδης στη συνέντευξη τύπου στο φινάλε της αναμέτρησης, ήταν άξια η νικήτρια του ματς και της πρόκρισης, ήταν η ομάδα που έδειξε από την αρχή ότι το θέλει περισσότερο και κέρδισε δίκαια την πρόκριση της στα ημιτελικά του θεσμού.

Ο Πανδραμαϊκός δεν έκανε τις πολλές φάσεις που είχε κάνει σε προηγούμενα παιχνίδια του και απλά στο τελευταίο 15λεπτό μετά την μείωση του σκορ με τον Παυλίδη Γ. σε 2-1 πίεσε τον Βώλακα χωρίς όμως να βρει την μεγάλη φάση για να ισοφαρίσει το παιχνίδι και να το οδηγήσει το ματς στην διαδικασία των πέναλτι.

ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΜΟΥΖΕΝΙΤΟΒ

Για ένα ακόμη ματς απέδειξε ότι πραγματικά είναι ποδοσφαιριστής για μεγαλύτερη κατηγορία.

Ο λόγος για τον κεντρικό μέσο του Βώλακα Ηλία Μουζενίτοβ που έκανε πολλά χιλιόμετρα στο γήπεδο, πέτυχε ένα γκολ και έκανε μια καταπληκτική ασίστ στο δεύτερο.

Δεν μπορούμε όμως να αδικήσουμε και τους υπόλοιπους παίκτες του Βώλακα που έκαναν κατάθεση ψυχής στο ματς, με τα δύο στόπερ Μποσκοψίου και Καρπιτσάρη να παίρνουν άριστα στο μαρκάρισμα των δύο «πολυβόλων» του Πανδραμαϊκού Παυλίδη και Μπερούκα.

Μεγάλο ματς στο κέντρο έκανε και ο Αθανάσιος Σταμπουλής με άξιο παρτενέρ τον ποιοτικό Δράμπαλη, ενός όπως προαναφέραμε δεν υστέρησε κανείς από τους υπόλοιπους.

Για τον Πανδραμαϊκό απλά ξεχώρισαν με την απόδοση τους Κονταξής, Τζελίδης και ο σκόρερ Γιώργος Παυλίδης με τον Μπάμπη Καζεπίδη να κάνει λόγο στο τέλος του ματς για έπαρση και υπεροψία της ομάδας του μέσα στο γήπεδο.

Φάσεις αγώνα

Στο 2’ σε καλή θέση ο Αχαλινόπουλος το σουτ από το ύψος του πέναλτι μπλοκάρει ο Παγκάκης.

Στο 33’ καλό μακρινό σουτ του Μποσκοψίου στα σώματα και κόρνερ.

Στο 40’ ωραία εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Σίγγου κεφαλιά του Ηλία Μουζενίτοβ στα δίχτυα και το 1-0 για τον Βώλακα.

Στο 65’ έξοχη κάθετη πάσα του Μουζενίτοβ και ο Γιάννης Σίγγος με ιδανικό πλασέ θα προλάβει την έξοδο του Τουλκέρη και θα κάνει το 2-0.

Στο 70’ ωραία σέντρα του Κονταξή προβολή του Μπερούκα σωτήρια θα διώξει σε κόρνερ ο Παγκάκης.

Στο 76’ ωραίο κατέβασμα του Γιώργου Παυλίδη και συρτό σουτ στην απέναντι γωνία και το 2-1 για τον Πανδραμαϊκό.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παρασκευούδης Νίκος με βοηθούς Ελένη Ιορδανίδου και Αναστάσιο Μπουλή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Χρήστος Αθανασιάδης):

Παγκάκης, Μαρκόπουλος, Σεβδίλης, Μποσκοψίου, Καρπιτσάρης, Σταμπουλής Αθανάσιος, Χαλκίδης, Δράμπαλης, Τσαμπάζης, Μουζενίτοβ, Σίγγος Γιάννης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Μαλίκης, Τσιμισκίδης και Σταμπουλής Δημήτρης.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ(Μπάμπης Καζεπίδης):

Τουλκέρης, Κεχαγιάς, Κονταξής, Αϊβάζης, Παυλίδης Νίκος, Τζελίδης, Αχαλινόπουλος, Γρηγοριάδης, Παυλίδης Γιώργος, Άντριτς, Μπερούκας.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Ιβαντζίκης, Ζηλιαχόβαλης.

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *