Βώλακας – Αμπελόκηποι 4-2: Απίστευτη ανατροπή με υπογραφή Γιάννη Τσαμπάζη!!!

Ένα καταπληκτικό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο Βώλακα για τον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας.

Οι γηπεδούχοι αν και έχαναν με σκορ 1-2 από τους Αμπελόκηπους, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και με ένα καταπληκτικό Γιάννη Τσαμπάζη που σκόραρε τρεις φορές στο 84′, 89′ και 92′, πανηγύρισαν την πολύ μεγάλη νίκη κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση τους στο μεγάλο τελικό.

Δύο εξαιρετικές ομάδες που πρόσφεραν γκολ και θέαμα στους φιλάθλους σε ένα παιχνίδι με καταπληκτικό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.
Τα γκολ του αγώνα 

Στο 9′ ο Παύλος Χατζηδημητρίου πέφτει στη περιοχή από μαρκάρισμα του Σεβδίλη, πέναλτι που εκτελεί εύστοχα ο Γιάννης Περσίδης και κάνει το 0-1.
Στο 13′ ωραία κίνηση και συρτό σουτ του Γιάννη Σίγγου και το 1-1 για τον Βώλακα.
Στο 53′ φοβερό σουτ έξω από την περιοχή στην κίνηση από τον Περσίδη και το 1-2.
Στο 84′ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Τσαμπάζη και το 2-2.
Στο 89′ κλέβει την μπάλα ο Σίγγος πάσα στον Τσαμπάζη που βρίσκει τρόπο μπροστά σε 3 αμυντικούς και με συρτό σουτ στη γωνιά της εστίας κάνει το 3-2.
Στο 93′ εκτελεί κόρνερ ο Σίγγος βρίσκει με το κεφάλι την μπάλα ο Μουζενίτοβ και ο Τσαμπάζης από κοντά με το στήθος την σπρώχνει στα δίχτυα για το 4-2.

Τα στοιχεία του αγώνα 

Διαιτητής του αγώνα Ισαάκ Λαμπριανίδης με βοηθούς Αντώνη Σιαμανή και Θόδωρο Μαμσάκο.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Δόξα Βώλακα(Χρήστος Αθανασιάδης):Μπόσκος, Μαρκόπουλος, Σεβδίλης, Μποσκοψίου Πέτρος, Καρπιτσάρης, Σταμπουλής Θανάσης(83′ Μαλίκης), Χαλκίδης(46′ Τσιμισκίδης), Δράμπαλης(70′ Βασιλειάδης), Τσαμπάζης, Μουζενίτοβ, Σίγγος Γιάννης.

Α.Ε. Αμπελοκήπων(Μιχάλης Τσοκακτσίδης):Χαραλαμπίδης, Γιαγκάζογλου(55′ Παπαδόπουλος), Κυσσίδης Κώστας, Κυσσίδης Θανάσης, Τσερκέζος, Μίτρε, Καραγκιοζίδης, Μελίδης(79′ Μπεσίκας), Χατζηδημητρίου Παύλος(74′ Κλοκίδης), Περσίδης, Τρελλόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *