Α.Ε. Κ. Βρύσης – ΠΑΟΠ Ν. Αμισού 0-3: Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι πήραν άνετο διπλό και μαξιλαράκι ασφαλείας

Την νίκη με 0-3 πέτυχε το Σάββατο το μεσημέρι ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισού στην δύσκολη έδρα της Κ. Βρύσης. Οι γηπεδούχοι είχαν τις στιγμές τους και μπορούσαν να μειώσουν το σκορ σε μερικές περιπτώσεις.

Η Νέα Αμισός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 1’ ο Αθανασιάδης θα βγάλει την σέντρα και με κεφαλιά ο Μπαντής θα κάνει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Χωρίς καλά καλά να καταλάβουν οι γηπεδούχοι τι έγινε στο 5’ με κεφαλιά ο Καπαρτζής έκανε το 0-2.

Στην συνέχεια η Κ. Βρύση ισορρόπησε το παιχνίδι και είχε 2 καλές στιγμές με Λάμπρου και Σεμπελίδη. Στο 28’ η ομάδα του κ. Βασιλειάδη διαμαρτύρεται για μια φάση πέναλτι όταν ο Λάμπρου θα εκτελέσει το φάουλ με την μπάλα να χτυπά στο χέρι του αμυντικού της Ν. Αμισού με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Μεγάλη ευκαιρία στο 35’ για τους φιλοξενούμενους όταν ο Μπαντής βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα πλασάροντας  άτσαλα για να περάσει η μπάλα άουτ. Στο 40’ ωραίο ένα- δυο των παικτών των φιλοξενούμενων με τον Μπαϊρακτάρη να βγαίνει τετ α τετ με τον Βουγόγια με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Στο 44’ πάσα του Πουλά στον Θεοδωσιάδη με την Νέα Αμισό να κάνει το 0-3, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Κ. Βρύση έψαξε το γκολ για να μπει και πάλι στο παιχνίδι χωρίς να τα καταφέρει και σαν μην έφτανε αυτό στο 70’ τραυματίστηκε ο Λάμπρου με τον κ. Βασιλειάδη να είχε κάνει είδη τις αλλαγές με τους παίτκες που είχε το πάγκο αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Στην συνέχεια η Νέα Αμισός είχε κάποιες καλές ευκαιρίες με Μπαϊρακτάρη, Θεοδωσιάδη, πουλά και Βιζυηνό με το 0-3 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Α.Ε. Κ. Βρύση (Βασιλειάδης): Βουγόγιας, Χατζηνικολάου, Μπούτιος, Δάφτσιος Χ., Παλτσίδης, Σεμπελίδης, Αβράμης, Δάφτσιος Αθ., Κωνσταντινίδης, Λάμπρου, Βασιλειάδης.

ΠΑΟΠ Ν. Αμισού ( Πολυχρονίδης ): Λαμπρινουδάκης, Παπακωνσταντίνου, Μπαϊρακτάρη, Κανταρτζής, Φερσιζίδης, Σιλλός, Μπαντής, Ζαγιάκου, Πουλάς, Θεοδωσιάδης, Αθανασιάδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *