Α.Ε. Κ. Βρύσης: Ανακοίνωσε νέο προπονητή

Όπως έκανε γνωστό με Δ.Τ. η διοίκηση της Α.Ε. Κ. Βρύσης, νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο γνωστός παλιός προπονητής της ομάδας και παίκτης Γιώργος Ζιώγας. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Δελτίο τύπου

Ήταν διακαείς πόθος όλων των μελών του ΔΣ,το λατρεύουν,τον εκτιμούν και πάνω από όλα τον σέβονται οι ποδοσφαιριστές και όλοι μας !!Ήταν πάρα πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής,φοβερό αριστερό πόδι,ειχε την καλύτερη ντρίπλα που ζαλιζε κάθε αντίπαλο,ανθρωπος-ποδοσφαιριστής με ηθος !!!Αντεξε στο πρέσινγκ που του γινόταν τόσους μήνες, έκανε ντρίπλες, ποδιες …αλλά… σήμερα έγινε το σκληρο τάκλιν απο τον δίμετρο πρόεδρο και το κάστρο επεσε !!!

Σπούδασε ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο ,ανήσυχο πνεύμα διαβάζει συνεχώς μαθαίνει για το ποδόσφαιρο και την εξέλιξη του…ξαναήρθε η ώρα να μεταλαμπαδεύσει της γνώσεις του στους ποδοσφαιριστές μας (τα 3/5 των παιδιών μας τα έχει μάθει ο ίδιος ποδόσφαιρο στην παιδική ομάδα του χωριού πριν πολλά χρόνια)Κυρίες και κύριοι, φίλοι και φίλες της ΑΕ Καλής Βρύσης, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος για να ηγηθεί ως προπονητής (όπως εκανε και στο παρελθόν με απόλυτη επιτυχία) τα παραδίδουμε στον κατάλληλο Άνθρωπο ,σε ένα δικό μας παιδί, που στην 87η προταση μας είπε το ΝΑΙ…Προπονητής της ομάδας απο σήμερα είναι ο ΖΙΩΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. Αδερφέ πάμε δυνατά, να σε έχει ο Θεός υγιείς, όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν, θα τα καταφέρουμε όλοι μια γροθιά!!Σε ευχαριστούμε !!Καλώς μας ξαναήρθες!!Πάμε όλοι μαζί με υπομονή και δουλειά να χαρούμε πάνω από όλα τα παιχνίδια και να επαναφέρουμε την ομάδα στις επιτυχίες!!Με εκτίμηση Το ΔΣ ΑΕ Καλής Βρύσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *