Α.Ε. Κυργίων: Ανακοίνωσε την επαναλειτουργία της

Μια ακόμη επίσημη επιστροφή μάθαμε επίσημα καθώς μετά την επαναλειτουργία του Κεραυνού Μοναστηρακίου, η Α.Ε. Κυργίων ανακοίνωσε την επαναλειτουργία της με νέα μέλη στο Δ.Σ. αλλα και παλιά. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλαθλοι της ΑΕ Κυργίων. Η αγαπημένη μας ΑΕΚ θα ενεργοποιηθεί και θα λάβει μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας.

Το τελευταίο δίμηνο υπάρχει κινητικότητα και ενδιαφέρον από μια ομαδα συγχωριανών να βοηθήσουν το χωριό και την ομάδα μας.

Ως αποτέλεσμα έχει οριστεί μια προσωρινή διοικούσα επιτροπή να τρέξει τα άμεσα διαδικαστικά θέματα που αφορούν την ενεργοποίηση του σωματείου. Παρόλα αυτά χαρήκαμε πολύ για το όψιμο ενδιαφέρον και την ανάρτηση που διαβάσαμε από το γραφείο του Δημάρχου.

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή επιλέχθηκε με βασικό κριτήριο, εκτός της αγάπης για την ομάδα που έχουμε όλοι, να μην είναι κάποιος υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές ή περιφερειακές εκλογές.

Ανυπομονούμε να βρεθούμε τη Δευτέρα 5/6, να εκθέσουμε τις απόψεις μας και να αποσπάσουμε από τον δήμαρχο μια ακόμα υπόσχεση αποπεράτωσης του γηπέδου πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή, αποτελείται από :

Αμανατίδου Ελένη

Ασλάνογλου Ευλαμπια

Γιαπαύλος Νικόλαος

Δερές Χριστόφορος

Καγγελίδης Δαμιανός

Πατέρας Στέφανος

Χατζηαθανασιάδης Αθανάσιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *