Α.Ε. Καλαμπακίου – Ορφέας Χωριστής 1-2: Κέρδισε και έμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου

Ζωντανός στη μάχη του τίτλου έμεινε ο Ορφέας Χωριστής κερδίζοντας στο γήπεδο Καλαμώνα με σκορ 1-2 την τυπικά γηπεδούχο ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Καλαμπακίου.

Αυτή την φορά δεν έπαιξε στο γήπεδο Αγίου Αθανασίου το Καλαμπάκι μια και εκεί διεξάγονταν την ίδια ώρα το μεγάλο παιδικό τουρνουά του Μέγα Αλέξανδρου.

Με αυτή την νίκη ο Ορφέας ανέβηκε στους 55 βαθμούς, 4 μακριά από την κορυφή και υποδέχεται το Σάββατο τον πρωτοπόρο Βώλακα, ενώ η Α.Ε. Καλαμπακίου που βλέπει αυτά τα ματς ως μια καλή προετοιμασία ενόψει κυπέλλου τον Μάιο, έμεινε στους 44 βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος είχαμε ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος με σκορ στο 1-1 και μοιρασμένες ευκαιρίες.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10’ σε πέναλτι που κέρδισε ο Βουτσινάς σε μαρκάρισμα του Καρρά, πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Δούμπλατζης.

Άμεση ήταν η απάντηση του Καλαμπακίου στο 16’ από σέντρα του Ποιμενίδη και προβολή από κοντά του Λευτέρη Τζιβανάκη.

Στο β’ μέρος δεν είχαμε πολλές τελικές στις δύο εστίες, ο Ορφέας όμως ζήτησε περισσότερο το γκολ για να μείνει στη μάχη της κορυφής και σε στημένη φάση από κόρνερ στο 74’ ο κεντρικός αμυντικός Σάββας Παπαδόπουλος με κοντινό σουτ έκανε το 1-2.

Το Καλαμπάκι προσπάθησε να αντιδράσει και διαμαρτύρεται έντονα για πέναλτι σε μια φάση λίγο πριν το τέλος του ματς σε πτώση του Αγγελόπουλου από μαρκάρισμα του τερματοφύλακα Κιουμουρτζή με τον ρέφερι της αναμέτρησης να τιμωρεί με κίτρινη κάρτα για θέατρο τον επιθετικό του Καλαμπακίου.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Γκαϊτατζής Δημήτρης με βοηθούς Ανδρέογλου Στέργιο και Παυλίδη Σταύρο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Λάζαρος Μουρατίδης):

Τάφα, Πέτρο, Ποιμενίδης, Κλόγκιρι, Δεμενελούδης, Καρράς(46’ Χιντζίδης), Αγγελόπουλος, Μαυροβασίλης, Τζιβανάκης, Καπτέλι, Προκοπίου(64’ Παναγιώτογλου).

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Ηλίας Παντζαρίδης):

Κιουμουρτζής, Μελισσίδης, Παπαεμμανουήλ, Μανωλεσάκης, Παπαδόπουλος, Καπουσούζης, Αμανατίδης, Δούμπλατζης(60’ Κουμπρόγλου), Βουτσινάς(92’ Τζιρίτης), Αθανασίου(88’ Παρασχίδης), Καλέργης(46’ Αραμπατζής).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *