Α.Ε. Καλαμπακίου – Δόξα Βώλακα 2-1: Πολύτιμο τρίποντο για τους γηπεδούχους

Την ξέφρενη πορεία της σε πρωτάθλημα και κύπελλο συνεχίζει η Αθλητική Ένωση Καλαμπακίου κερδίζοντας στο γήπεδο της στο εναρκτήριο παιχνίδι των πλέιοφ με σκορ 2-1 την Δόξα Βώλακα.

Ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι μεταξύ δυο εξαιρετικών ομάδων που κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 14’ με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής του Ηλία Μουζενίτοβ προηγήθηκαν 0-1.

Το Καλαμπάκι όμως αντέδρασε άμεσα και στο επόμενο λεπτό με εξαιρετική προσπάθεια του Καπτέλη και σέντρα μέσα στην περιοχή ο Ντίνος Δράμπαλης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 1-1.

Ισορροπημένο το ματς από εκεί και πέρα μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Ανοιχτό παιχνίδι και στο δεύτερο μέρος με το Καλαμπάκι να βρίσκει από στημένη φάση στο 65’ το 2-1, με τον Μαυροβασίλη να κάνει την σέντρα και τον Θέμη Αγγελόπουλο με κεφαλιά να διαμορφώνει το 2-1.

Ο Βώλακας έβγαλε αντίδραση, πίεσε και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Τσαμπάζη και τον Μουζενίτοβ αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει με τους γηπεδούχους να κάνουν διαχείριση του αποτελέσματος και να είναι επικίνδυνοι στην κόντρα επίθεση.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Καλοσίδης Άνθιμος με βοηθούς Νικολαϊδου Φόφη και Παστιάδη Μανώλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Λάζαρος Μουρατίδης):

Τάφα, Δεμενελούδης, Διαμαντί, Κλόγκιρι Παναγιώτογλου, Κυριαζάκης, Λεονταρίδης, Μαυροβασίλης, Δημητρίου, Καπτέλι, Αγγελόπουλος.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Σαλωνίδης, Ελευθεριάδης και Ποιμενίδης.

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Χρήστος Αθανασιάδης):

Παγκάκης, Μαρκόπουλος, Σεβδίλης, Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Βασιλειάδης, Χαλκίδης, Δράμπαλης Κώστας, Τσιμισκίδης, Μουζενίτοβ, Σίγγος Γιάννης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Τσαμπάζης, Σταμπουλής Αθανάσιος και Μαλίκης.

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *