Α.Ε. Καλαμπακίου – Άρης Καλαμώνα 3-1: Δύσκολη πρόκριση για την κάτοχο του τροπαίου

SEVEN DRAMAS

Δύσκολη πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου πήρε η κάτοχος του τροπαίου Αθλητική Ένωση Καλαμπακίου κερδίζοντας με σκορ 3-1 τον αξιόμαχο Άρη Καλαμώνα στο γήπεδο Αγίου Αθανασίου.

Έγινε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, πολλές και δύσκολες φάσεις για τον ρέφερι της αναμέτρησης στην περιοχή των δύο αντιπάλων, με την πρόκριση τελικά στα ημιτελικά να καταλήγει στην ομάδα του Καλαμπακίου.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και έχασαν την πρώτη και πολύ μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι σε ανεπανάληπτο τέτατετ του Τάσου Παναγιώτου με τον Ιορδάνη Κελετζή που μπλόκαρε την μπάλα.

Το Καλαμπάκι άρχισε να βρίσκει ρυθμό και από ένα στημένο στο 28’ κέρδισε πέναλτι σε χέρι που έδωσε ο διαιτητής σε διώξιμο της μπάλας του Γεωργιάδη, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα ότι δεν υπήρξε παράβαση.

Στο πέναλτι με διπλή προσπάθεια ο Θέμης Αγγελόπουλος νίκησε τον Ματσιώρη που αρχικά έδιωξε με τα πόδια αλλά στην επαναφορά ο παίκτης του Καλαμπακίου έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία και διαμαρτύρονται για ακυρωθέν γκολ του Ιωαννίδη που έκλεψε την μπάλα από τον τερματοφύλακα Κελετζή και σκόραρε, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε ως επιθετικό φάουλ.

Το φινάλε του ημιχρόνου μας επιφύλαξε άλλα δύο γκολ. Στο 40’ πολύ ωραία σέντρα του Αγγελόπουλου και με καρφωτή κεφαλιά από κοντά ο Προκοπίου έκανε το 2-0 και 4 λεπτά μετά κέρδισε πέναλτι ο Καλαμώνας σε προσπάθεια του Τάσου Παναγιώτου και χέρι που έδωσε ο διαιτητής στον Παναγιώτογλου.

Το πέναλτι άψογα εκτελεσμένο από τον Περπερίδη που άφησε άγαλμα στο κέντρο της εστίας τον Κελετζή και μείωσε σε 2-1.

Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε τόσες πολλές φάσεις όπως στο πρώτο, με τον Καλαμώνα να ψάχνει την ισοφάριση και να διαμαρτύρεται και πάλι έντονα λίγο πριν το φινάλε σε προσπάθεια του Χρήστου Παναγιώτου και μαρκάρισμα και πάλι του Παναγιώτογλου για πέναλτι με τον κ. Σιαμανή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο φινάλε κρίθηκαν όλα με κόντρα επίθεση του Καλαμπακίου και σουτ του Χιντζίδη μέσα από την περιοχή που έκανε το τελικό 3-1.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Αντώνης Σιαμανής με βοηθούς Βαγγέλη Χασιώτη και Χαράλαμπο Αλβανίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. Καλαμπακίου(Λάζαρος Μουρατίδης): Κελετζής, Καλατζίδης(62’ Χιντζίδης), Ποιμενίδης(82’ Διαμαντί), Παναγιώτογλου, Κλόγκιρι, Καρράς, Αγγελόπουλος, Μαυροβασίλης, Τζιβανάκης(62’ Ελευθεριάδης, 82’ Ισάκου), Καπτέλι, Προκοπίου(74’Δεμενελούδης).

Άρης Καλαμώνα(Χρήστος Κιοσσές): Ματσιώρης, Παναγιώτου Τάσος(72’ Δεληκωστίδης), Ντόβας, Βουβαλίδης, Νικολαϊδης, Γεωργιάδης, Αλμανίδης Θόδωρος(67’ Φλέγκας), Καγιάογλου(82’ Παναγιώτου Χρήστος), Ιωαννίδης(72’ Βέις), Περπερίδης, Αλμανίδης Στέφανος.

Πηγή: Star Β. Ελλάδος

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *