Α.Ε. Καλή Βρύσης – Δόξα Βώλακα 1-1: Απρόσμενη απώλεια βαθμών για τους φιλοξενούμενους

Αναμφίβολα ήταν η μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής. Ο 2ος της βαθμολογίας Βώλακας των συνεχόμενων νικών και καλών εμφανίσεων, υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της ουραγού, χωρίς νίκη αλλά αγωνιζόμενη με μεγάλη ψυχή και αποφασιστικότητα ομάδας της Α.Ε. Καλή Βρύσης.

Τα γκολ της αναμέτρησης μπήκαν στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά στο ματς και μόλις στο 6’ σε κόντρα επίθεση ο Νίκος Δάφτσιος πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα Μιχαηλίδη και με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ δοκάρι και μέσα έκανε το 1-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Βώλακας πήρε τα ηνία του ματς, απειλώντας τον εξαιρετικό τερματοφύλακα της Καλή Βρύσης που έκανε καταπληκτική επέμβαση σε μακρινό σουτ του Ηλία Σταμπουλή διώχνοντας την μπάλα και με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού έφυγε κόρνερ.

Στο 37’ σε ωραία οργανωμένη επίθεση ο Αντώνης Βασιλειάδης τροφοδότησε τον Νίκο Καρπιτσάρη που με ωραίο σουτ στη γωνία της εστίας έκανε το 1-1.

Στο β’ μέρος αναμενόμενα ο Βώλακας πίεσε ασφυκτικά τον αντίπαλο που απορρόφησε την πίεση με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο μεγάλες ευκαιρίες σε κοντινό σουτ του Γιάννη Σίγγου η μπάλα πέρασε άουτ και μετά από πάσα του Γιάννη Σίγγου σουτ μέσα από την περιοχή του Αντώνη Βασιλειάδη καταπληκτική επέμβαση του Τότκα που απομάκρυνε την μπάλα.

Στην κόντρα απείλησε και η Καλή Βρύση με καλύτερη στιγμή της ένα σουτ από πλάγια του Βασίλη Αβράμη που μπλόκαρε ο Μιχαηλίδης.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Δηλγεράκης Αθανάσιος με βοηθούς Τζιερτζίδη Στέφανο και Δημητριάδου Γεωργία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. Καλή Βρύσης(Γιώργος Ζιώγας): Τότκας, Κόττας Γιώργος, Αβράμης Πέτρος, Δάφτσιος Αθανάσιος, Παλτσίδης, Βουγόγιας, Αβράμης Βασίλης(90’ Σκριτζόβαλης), Κουμπάκης, Δάφτσιος Νίκος, Λάμπρου, Βοσκοπούλι(14’ Βασιλειάδης).

Δόξα Βώλακα(Λευτέρης Ροδίτης): Μιχαηλίδης, Κυμτσάρης(46’ Σίγγος Γιάννης), Μαρκόπουλος, Μποσκοψίου, Κασσός(46’ Μουζενίτοβ Ηλίας), Βασιλειάδης Μίλτος, Βασιλειάδης Αντώνης, Καρπιτσάρης, Στάικος Νίκος(75’ Δράμπαλης Κώστας), Σταμπουλής Ηλίας(82’ Τσαμπάζης), Χαλκίδης.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *