Α.Ε. Αμπελοκήπων – Εθν. Αστ. Καλλιφύτου 3-2: Διαφήμιση του ποδοσφαίρου σε ένα παιχνίδι με Αγγλικό σκορ

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη εχθές στο γήπεδο Κραχτίδη ανάμεσα στην Α.Ε. Αμπελοκήπων και τον Εθν. Αστ. Καλλιφυτου με τους γηπεδούχους να κερδίζουν τελικά 3-2 και να περνάνε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Καλλίφυτος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ με το καλημέρα, μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Φουρουτζή.

Στην συνέχεια η Καλλίφυτος προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα και να κρατήσει το σκορ, ενώ η ομάδα των Αμπελοκήπων προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης το οποίο ήρθε στο 38΄όταν ο Θανάσης Κυσσίδης που επιτέλους μετά από αρκετό καιρό τον είδαμε στην φυσική του θέση, δηλαδή στην επίθεση έκανε το 1-1 για τους Αμπελόκηπους το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Ντίνος Τεξίζογλου άλλαξε το σχήμα της ομάδας παίζοντας με επιθετικούς προσανατολισμούς και στο 79’ ο Βασιλειάδης έκανε το 2-1 για του γηπεδούζους  χάνοντας αρκετές ευκαιρίες μέχρι εκείνο το σημείο.

Τρία λεπτά αργότερα και σιγκεκριμένα στο 82’ ο Χαραλαμπίδης έκανε το 2-2 και στο 90’ ο Σίμος Μελίδης έκανε το 3-2 χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα των Αμπελοκήπων.

Α.Ε. Αμπελοκήπων – Εθνικός Αστ. Καλλιφύτου 3-2 (ημ. 1-1)
38΄Κυσσίδης Α. , 79΄Βασιλειάδης , 90΄Μελίδης – 1΄Φουρουντζής , 82΄Χαραλαμπίδης

Αμπελόκηποι(Τεξίζογλου): Κανάκης(90’ Μπόσκος), Κυσσίδης Κ., Τζάνης, Βασιλειάδης, Τσερκέζος(45’ Κιορογλου(70’ Μελίδης), Μίτρε, Μαυρίδης(55’ Τρελοπουλος), Δαφνάκης(55’ Γεωργιάδης), Παπαδόπουλος, Καραγκιοζίδης, Κυσσίδης.

Καλλίφυτος(Ματρακούκα): Τσαγγαλιδης,Τσακαλος, Σαχανιδης, Σεμπελιδης(65’ Χαραλαμπίδης), Ταχτσογλου, Φερσιζιδης, Ουρσουζης, Ηλιόπουλος(60’ Κεσίδης), Παρουτσης, Μαντας, Φουρουτζης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *