Α’ ΕΠΣ Δράμας: Μεγάλο διπλό για την Ν. Αμισό στην Πετρούσας | Σημαντικές νίκες για Καλλίφυτο, Δοξάτο και Βώλακα

Με την 6η αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Δράμας εκεί που σημειώθηκαν 20 τέρματα και συνολικά φτάσαμε τα 137 από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Αυτή την αγωνιστική είχαμε 3 νίκες γηπεδούχων 3 φιλοξενούμενων και μόλις μια ισοπαλία, σε μια αγωνιστική με αρκετές εναλλαγές στα σκορ και με όμορφα τέρματα.

Στα αποτελέσματα της ημέρες, μεγάλο διπλό για την Ν. Αμισό στην έδρα της Πετρούσας σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι άξιζαν κάτι παραπάνω αλλά ταυτόχρονα είχαν το μυαλό τους στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την Προσοτσάνη.

Η Ν. Αμισός άνοιξε το σκορ στο 32’ με τον Βασιλειάδη που έμελε να είναι το 1-0 το τελικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι επισκιάστηκε και από τον σοβαρό τραυματισμό στις καθυστερήσεις του Λαζόγλου καθώς στραβοπάτησε σε μια επιστροφή του όταν πίεζαν οι γηπεδούχοι και αποχώρησε κατά χειροκροτούμενος από τον αγωνιστικό χώρος και ευχόμαστε να επιστρέψει σύντομα.

Μεγάλη νίκη για την Καλλίφυτο απέναντι στον Κ. Νευροκόπι σε ματς εξάποντο. Στο παιχνίδι μπήκε καλύτερο το Νευροκόπι έχασε ευκαιρίες. Όσο περνούσε το παιχνίδι οι γηπεδούχοι ανέβαζαν απόδοση και στο 30’ ο Χαραλαμπίδης θα εκτελέσει το φάουλ στην πορεία της μπάλας ο Φερσιζίδης σε μια αναμπουμπούλα που έγινε για το 1-0 το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη το Νευροκόπι προσπάθησε να βρει την ισοφάριση όμως στο 64’ ο Παρουτσής έκανε το 2-0 και στο 84’ ο Ασλανίδης το 3-0. Το μόνο που κατάφερε το Νευροκόπι είναι μειώσει το σκορ με τον Αμπατζίδη στις καθυστερήσεις για το τελικό 3-1.

Μεγάλο διπλό και για το Δοξάτο στην δύσκολη έδρα της Κ. Βρύσης σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε να χάνει με 1-0. Η ομάδα του Στράτου Κονταξή αντέδρασε έκανε το 1-2 με τον Καρατζόγλου και τον Μαργαριτίδη, με το 1-2 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην συνέχεια η Κ.Βρυση δέχτηκε δύο κόκκινες κάρτες σε δύο διαφορετικές φάσεις, καθώς αποβλήθηκαν οι: Λάμπρου και Γούργουλης. Το Δοξάτο βρήκε και 3ο τέρμα με τον Γρηγοριάδη με το 1-3 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Βελτιωμένη η εικόνα της Α.Ε. Αμπελοκήπων κέρδιζε μέχρι το 60’ μέσα στο Καλαμπάκι, με το έργο του Ντίνου Τεξίζογλου να φαίνεται μόλις 4 παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας.

Στο 20’ ο Μίτρε άνοιξε το σκορ για τους Αμπελόκηπους και στην επανάληψη ο Προκοπίου έκανε το 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Φωτογραφίες Βώλακα- Αγιος Αθανασιος Γιώργος Μίρκου

Εντός έδρα νίκη για τον Βώλακα με ανατροπή με αντίπαλο τον Μ.Α. Αγίου Αθανασίου, αφού επικράτησε με 3-1. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Καραγιαννίδης. Στην συνέχεια ο Βώλακας ισοφάρισε πριν βγει το ημίχρονο με τον Μαρκόπουλο με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Βώλακας βρήκε 2 τέρματα με Σταμπουλή Η. και Τσαμπάζη με το 3-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Φωτογραφίες Ξηροποτάμου απο την Σελίδα της ομάδας

Νίκη και για τον Ξηροπόταμο απέναντι στον Καλαμώνα με τους φιλοξενούμενους να έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης όπως ανέφερε ο κ. Σαρασίδης στην συνέντευξη τύπου.

Στο 25’ ο Πάνος έκανε το 1-0 για τον Ξηροπόταμο το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους, στην επανάληψη με πέναλτι ο Τσιάρας έκανε το τελικό 2-0 .

Τέλος, εκτός έδρας νίκη με 0-3 για την Χωριστή στην δύσκολη έδρα της Αλιστράτης με τα γκολ να μπαίνουν στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα

ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ        ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ                          3 –    1

Σκόρερ: 30′ Φερσιζίδης,62′ Παρουτσής, 86′ Ασλανίδης, 90’+3′ Αμπατζίδης

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ            ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ                         2 – 0

  Σκόρερ: 25′ Πάνος, 52′ (πεν) Τσίαρας

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ      ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ                       0   –        3    

Σκόρερ: 70-75′ Κουμπρόγλου, 83’Αμανατίδης

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ  Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ                          3   –    1

Σκόρερ: 43′ Μαρκόπουλος . 52′ Σταμπουλής, Τσαμπάζης /20

Καραγιαννίδης,

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ            ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ                          0 –       1    

Σκόρερ: 32′ Βασιλειάδης

ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ          ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ                   1    – 1

Σκόρερ:60’Προκοπίου /20′ Μίτρε

ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ      ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ                     1 –3

Σκόρερ:7′ (αυτ) Καραγιαννίδης / 17′ Kαρατζόγλου, 18′ Μαργαρητίδης, 84′ Γρηγοριάδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *