Α’ ΕΠΣ Δράμας: Καλύτερη 11αδα αγωνιστικής

Όπως κάθε εβδομάδα πάμε να δούμε την καλύτερη 11αδα της 7ης αγωνιστικής.

1: Ιορδάνης Κελετζής: Σε μια μέτρια μέρα για την ομάδα του ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του και βοήθησε τα μέγιστα στο πρώτο μέρος σε δύο περιπτώσεις με τον Παντίκογλου και στο δεύτερο με δύσκολες επεμβάσεις με τον Κεσίδη.

2: Τάσος Μωϋσιάδης: Πολύ καλό ματς για τον δεξιό μπακ του Δοξάτου τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.

3: Δημήτρης Σκάρογλου: Από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις για τον αριστερό μπακ του Αγίου Αθανασίου σημαντική συμβολή στο 1-0 της ομάδας του επί του Ξηροποτάμου.

4: Σωκράτης Χατζηλαζαρίδης: Σπουδαίο ματς από τον κεντρικό αμυντικό του Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου με πολλά κοψίματα στην άμυνα και από τα δικά του πόδια σε εκτέλεση φάουλ ήρθε η ισοφάριση με το αυτογκόλ στο ξεκίνημα του β’ μέρους.

5: Νίκος Καρπιτσάρης: Ένα ακόμη εξαιρετικό ματς από τον κεντρικό αμυντικό του Βώλακα στη μεγάλη νίκη της ομάδας του με 1-0 στο Κραχτίδη απέναντι στους Αμπελόκηπους.

6: Μάριος Βουτσινάς: Ο Ορφέας κέρδισε 1-0 την Καλλίφυτο και ο αμυντικός μέσος με την εμπειρία και την ποιότητα του βοήθησε τα μέγιστα για ένα ακόμη παιχνίδι.

7: Ραφαήλ Θεοδοσιάδης: Μπήκε αλλαγή στο 60’ και άλλαξε όλη την μορφή του ματς.

Ψυχραιμία και εύστοχο πέναλτι για το 1-0 και στο φινάλε του ματς ένα υπέροχο γκολ με δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού στο 2-0 της ομάδας του.

8: Δημήτρης Τουμαντζίδης: Για ένα ακόμη παιχνίδι του Αγίου Αθανασίου πολλά τρεξίματα, ποιοτικός και συμμετοχή σε όλες τις επιθέσεις της ομάδας του.

9: Σάββας Ευκαρπίδης: Πολύ καλό ματς από τον σέντερ φορ της ομάδας. Καταπληκτικό τελείωμα στο 1-0 και ασίστ με κάθετη πάσα για το 2-0.

10: Νίκος Στάικος: Επανήλθε από τον τραυματισμό του και δείχνει ποσο πολύτιμος είναι για την ομάδα του.

Μέσα σε όλες τις φάσεις και φυσικά πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 0-1 με τους Αμπελόκηπους.

11: Κώστας Τσακμακίδης: Δικαιωματικά παίρνει φανέλα βασικού για τον ίδιο λόγο που πήρε και ο Ευκαρπίδης.

Έκανε καταπληκτική ασίστ στο 1-0 στο 3’ και σκόραρε στο 15’ από πάσα του Ευκαρπίδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *