Α’ ΕΠΣ Δράμας: Αναλλοίωτη η κατάσταση στην κορυφή | Νίκες για Ν. Αμισό, Προσοτσάνη, Χωριστή και Βώλακα | Σημαντικό βαθμό για Αλιστράτη

Με την 12 αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣ Δράμας εκεί που σημειώθηκαν 17 τέρματα και συνολικά φτάσαμε τα 255 από την έναρξη τηα αγωνιστικής περιόδου.

Αυτή την αγωνιστική είχαμε 5 νίκες γηπεδούχων 1 ισοπαλία και μια νίκη φιλοξενούμενους. Για την 12η αγωνιστική κέρδισαν όλα τα φαβορί με την κατάσταση στην κορυφή να παραμένει αναλλοίωτη με το Χωριστή, Ν. Αμισό, Βώλακα να συνεχίζουν να βρίσκονται στο -2 από την κορυφή.

Στα αποτελέσματα της ημέρας, εύκολη νίκη για την Ν. Αμισό που κατάφερε και κέρδισε την Κ. Βρύση με 4-1. Για την Ν. Αμισό σκόραραν οι Θεοδωρίδης, Μασκαλίδης, ενώ δύο τέρματα πέτυχε ο Τσιμισκίδης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Τσακίρης για τους φιλοξενούμενους έβγαλε πέναλτι καθώς επίσης αποβλήθηκε για την ομάδα του κ. Ζιώγα ο Παλτσίδης.

Νίκη και για την Χωριστή που δυσκολεύτηκε στο εντός έδρας παιχνίδι με το Καλαμπάκι, κερδίζοντας τελικά με σκορ 2-0. Τα μοναδικά γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Παπαδόπουλος και ο Αθανασίου στο τελευταίο 25λεπτο της αναμέτρησης.

Σημαντική νίκη με 3-0 για τον Καλαμώνα που κέρδισε εντός έδρας την Δόξα Πετρούσας, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τους γηπεδούχους φτάνοντας στους 10 βαθμούς την ομάδα του Κ. Νευροκοπίου.

Μεγάλο διπλό για τον Βώλακα στην δύσκολη έδρα της Καλλιφύτου με σκορ 1-3, σε ένα παιχνίδι που η φιλοξενούμενοι είχαν σε καλή μέρα τον Νίκο Σταϊκό που πέτυχε 2 τέρματα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά το 0-3 η Καλλίφυτος κατάφερε να μειώσει το σκορ και είχε ευκαιρίες να μειώσει ακόμη περισσότερο το παιχνίδι.

Μεγάλη ισοπαλία και για την Αλιστράτη στην δύσκολη έδρα του Ξηροποτάμου με τελικό αποτέλεσμα 0-0, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν τους 3 βαθμούς.

Τα χρειάστηκε η Προσοτσάνη εντός έδρας από βρέθηκε να χάνει με 0-1 με γκολ του Μπάτζιου. Άμεση απάντηση του Τόπι που 4’ λεπτά αργότερα έκανε το 1-1, το οποίο και ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

 Στην επανάληψη η ομάδα του Φώτη Χατζηκυριάκου βρήκε το γκολ της νίκης με τον Γουνατίδη, κάνοντας το τελικό 2-1 για την Προσοτσάνη.

Εκκωφαντική νίκη για τους Αμπελόκηπους αφού κατάφεραν και κέρδισαν στο Δημοτικό Στάδιο Δράμας το Δοξάτο με σκορ 4-0, σε ένα όμορφο παιχνίδι με αρκετές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, σε ένα παιχνίδι που και οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Δείτε αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα:

ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ -ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ 5-1 ΤΕΛΙΚΟ

Σκόρερ: 7′-21′ Τσιμισκίδης, 53′ Θεοδωρίδης, 84′-90′ Μασκαλίδης / 52′ Κουμπάκης

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ – ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 2-0   ΤΕΛΙΚΟ

Σκόρερ: 67′ Παπαδόπουλος , 76′ Αθανασίου

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ    –      ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ   3-0 ΤΕΛΙΚΟ

Σκόρερ: 3′ Νικολαίδης, 29′ Αλμανίδης Σ., 85′ Μπερμπερίδης

ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ     –   ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ    1-3 ΤΕΛΙΚΟ

Σκόρερ: 73′ Παρουτσής / 40′- 60′ Στάικος, 63′ Βασιλειάδης

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ       –     ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ  0-0 ΤΕΛΙΚΟ

Σκόρερ:

Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ     –    ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ    2-1 ΤΕΛΙΚΟ

Σκόρερ:9′ Τόπι, 75′ Γουνατίδης / 5′ Μπάντζιος

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ    –   ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ      4-0 ΤΕΛΙΚΟ

Σκόρερ: 25′ – 53′ Καραγκιοζίδης, 38′ Δαφνάκης, 63′ Κυσσίδης Θ.

ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ-ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ
ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ-Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ-ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ-ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ-ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ-ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *