Αυξάνονται οι πιθανότητες για συμμετοχή της Προσοτσάνης στην Γ’ εθνική

Μετά το ξαφνικό τέλος του Εθνικού Σοχού μεγάλο θέμα άνοιξε για το ποια ομάδα θα αντικαταστήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Εμείς σας παρουσιάζουμε τις πιθανές εκδοχές για την νέα Γ’ εθνική. Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι η προκήρυξη της Γ’ εθνικής δεν είναι ξεκάθαρη σε αυτή την περίπτωση δηλαδή τι γίνεται σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο κενό, όμως ξεκαθαρίζει ότι θα υπάρχουν 4 όμιλοι των 18 ομάδων.


Υπάρχουν αρκετές πιθανές λύσεις, αρχικά αυτή που είναι πιο επικρατέστερη είναι να πάρει την θέση του Σοχού η Προσοτσάνη καθώς είναι η 4η ομάδα των μπαράζ και προέρχεται από τον 1ο όμιλο εκεί δηλαδή που έπαιζε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.


Η δεύτερη πιθανή λύση είναι να μην ανεβεί η Προσοτσάνη να ανεβεί ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης καθώς στον δεύτερο όμιλο έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων αλλά τους ίδιους βαθμούς.
Η επόμενη πιθανή λύση είναι να πάρει την θέση του Σοχού η αμέσως επόμενη ομάδα που έπεσε από την Γ΄ εθνική δηλαδή ο Νέστος Χρυσούπολης. Άλλη μια πιθανή λύση είναι ή να αναπληρωθεί από ομάδα της Θεσσαλονίκης αυτή η θέση ή να πουληθεί το ΑΦΜ του Εθνικού Σοχού.


Σύμφωνα με πληροφορίες της Dramasport από στέλεχος της ΕΠΟ, η Προσοτσάνη έχει αρκετές πιθανότητες να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Γ’ εθνικής, όμως τον πρώτο λόγω τον έχει η ομοσπονδία που δεν απέκλεισε η Δραμινή ομάδα να είναι αυτή που θα παίξει τελικά στην Γ’ εθνική.

Σε ετοιμότητα όλοι στην Προσοτσάνη

Σύμφωνα με πληροφορίες μας στην Προσοτσάνη παρακολουθούν αυτό το θέμα όμως είναι σε ετοιμότητα και θετική σε μια τέτοια προοπτική.
Όμως από την άλλη είναι όλα ανοιχτά και στην περίπτωση που έχει η ομάδα δικαίωμα συμμετοχής στην πιο πάνω κατηγορία θα υπάρχει Γενική Συνέλευση ώστε να παρθεί η τελική απόφαση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *