ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ – Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 0-1: Νίκη στις λεπτομέρειες για τον Μέγα |Έντονα παράπονα για την διαιτησία της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους

Το Ρεπορτάζ του αγώνα σας το προσφέρει:

Στα Κουδούνια ο τοπικός Αστέρας υποδέχθηκε τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησε η δύναμη. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν μοιρασμένος,  με τα Κουδούνια όμως να έχουν την κατοχή.

Στο 18ο λεπτό, ο Μιτσικίδης επιχείρησε να σκοράρει χωρίς αποτέλεσμα. 

Στο 30′ σουτ του Λυκίδη η μπάλα πέρασε άουτ. 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, έπειτα από λάθος του Τσιχλακίδη, ο Τανούσι άνοιξε το σκορ για τον Μέγα.

Στην συνέχεια ο Αστέρας δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. 

Αρχικά με τον Γιαυρίδη στο 51′ και έπειτα με τους Κονδυλίδη, Βασιλειάδη καί Κωνσταντινίδη (75′, 79′, 88′) να μην βρίσκουν στόχο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο 68′ ο Ζιάκας “κράτησε” το μηδέν για την ομάδα του, αποκρούοντας με τα ακροδάχτυλα το ανάποδο ψαλίδι του Ντρούγκα. 

Από την πλευρά του ο Μέγας έχασε μια καλή ευκαιρία με ένα σουτ του Λυκίδη στο 60′ και ένα φάουλ του Πάνου στο 75′ το οποίο “έδιωξε” εντυπωσιακά ο Τιγγιρίδης στο “Γ” της εστίας του.

Λίγο αργότερα ο Τανούσι σπατάλησε μοναδική ευκαιρία για το 0-2 εκτελώντας μόνος του ενώ θα μπορούσε να δώσει την μπάλα στον συμπαίκτη που βρισκόταν σε καλύτερη θέση. 

Στο 88′ ο Καμίδης λίγο έλειψε να “τελειώσει” το ματς, χάνοντας μοναδική ευκαιρία μιας και είχε περάσει και τον τερματοφύλακα έξω από την περιοχή παρόλα αυτά πλάσαρε άουτ.

 Τέλος ο Αστέρας έχει αρκετά παράπονα από την διαιτησία καθώς δέχθηκε και δύο κόκκινες κάρτες, στο 65′ για τον Δημητριάδη και στο 85′ για τον Ντρούγκα.

Αστέρας Κουδουνίων( Βασίλης Σαρακασίδης): Τιγκιρίδης, Βραμλεντζαλης, Δημητριάδης, Βουβαλίδης(63′ Κωνσταντινίδης), Γιαριτζίδης, Μυτσκίδης, Μιχαηλίδης(46′ Βασιλειάδης Α.), Τσιχλακίδης(70′ Βασιλειάδης Γ.), Γιαβρίδης(70′ Τρούγκας), Κονδυλίδης, Κουγιουμτζίδης.

Μέγας Αλεξ. Ξηροποτάμου(Ανέστης Ευθυμιάδης): Ζιάκας, Βουγόλιας, Ξυγιντζής, Παρασκευαϊδης, Τσιάρας, Καμίδης, Δεμίσης(46′ Δημίου), Καρασαββίδης, Λυκίδης, Άρμεν(75′ Πάνος), Τανούσι.

Διαιτητές : Σιουμπάρας, Μαρμαρίδης, Ζάχαρη

Γιώργος Μουρατίδης

Ο Γιώργος Μουρατίδης είναι ένας νέος δημοσιογράφος με όρεξη και φιλοδοξίες. Έχει αγάπη γι' αυτό που κάνει και όπως όλη η ομάδα της Dramasport είναι ερωτευμένος με τον Δραμινό Αθλητισμό και την δημοσιογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *