Αρκαδικός – Ξηροπόταμος 1-2 : Κοίταξε στα μάτια ο Αρκαδικός τον Ξηρόποταμο | Νίκη για τον Μέγα με λυτρωτή τον Τανούση στις καθυστερήσεις

Την νίκη με 1-2 πέτυχε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ξηροπόταμος εκτός έδρας με αντίπαλο τον Κεραυνό Αρκαδικού. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στην μεγαλύτερη διάρκεια, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες, επιτρέποντας τον Αρκαδικό να ισοφαρίσει το παιχνίδι και να ελπίζει στον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα.

Στο 6ο λεπτό ο Ξηροπόταμος θα απειλήσει πρώτη φορά όταν ο Παρασκευάϊδης έκανε το γέμισμα ο Πάνος κατέβασε σούταρε με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα όμως το γκολ να ακυρώνεται ως οφ σαιντ.

Ο Ξηροπόταμος συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 9’ μετά από φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Παρασκευάϊδη κάνοντας το 0-1 για τον Μέγα, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται τόσο για οφσάιντ όσο και για το ότι η μπάλα δεν πέρασε από την γραμμή.

Στην συνέχεια ο Ξηροπόταμος συνέχισε να έχει την υπεροχή χάνοντας δύο σπουδαίες ευκαιρίες, αρχικά όταν ο Τανούσι έκανε μια καλή κούρσα από αριστερά έσπασε την μπάλα στην μικρή περιοχή όμως ο Πάνος δεν κατάφερε να βρει την μπάλα και στο 17’ όταν σε κόρνερ του Πάνου ο Τανούσι έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει εκτός.

Στο 23’ ο Αρκαδικός θα χάσει μεγάλη ευκαιρία όταν ο Καζάκης με τον Μπόζιο να κάνουν ωραίο συνδυασμό με τον δεύτερο να βγαίνει τετ α τετ στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 45’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Παρασκευαϊδης έκανε το γέμισμα με την μπάλα να φτάνει στον Πάνο ο οποίο έκανε το γυριστό σου και την μπάλα να περνάει άουτ.

Στην επανάληψη ο Ξηροπόταμος μπήκε πάλι καλύτερο στο παιχνίδι και στο 53’ ο Λυκίδης θα βγάλει την σέντρα και ο Πάνος με πλασέ θα στείλει την μπάλα ελάχιστα δίπλα από κάθετο δοκάρι .

Όσο περνούσε η ώρα ο Αρκαδικός ισορρόπησε το παιχνίδι χάνοντας 3 καλές ευκαιρίες Παντελίδη,Μπραζιώτη, Παπαδόπουλο. Στο 73’ ο γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν το παιχνίδι όταν από κόρνερ του Καζάκη η μπάλα θα φτάσει στον Παπαδόπουλο Κ. στο δεύτερο δοκάρι κάνοντας το 1-1 για την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα ο Ξηρόποταμος  ο «Ξύπνησε» και έχασε τρείς σπουδαίες ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο τέρμα με τον Τότκα να λέει όχι στις προσπάθειες του Τανούσι, Πάνου και Λυκίδη.

Στην τελευταία φάση όμως του αγώνα στο 90+4’ σε ένα γέμισμα του Τοσούνογλου η μπάλα έφτασε στον Τανούσι και μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Από τον Αρκαδικό ξεχώρισαν οι: Καζάκης, Μπόζιος και Παπαδημητρίου, ενώ για τον Ξηροπόταμο οι: Λυκίδης, Τανούσι και στο δεύτερο μέρος άρεσε και ο Λουκάς.

Αρκαδικός : Τότκας, Παντελίδης, Ψυχράμης, Παρασχίδης, Καζάκης, Μωϋσιάδης, Μπόζιος, Γιορανίδης, Παπαδημητρίου, Μπραζιώτης, Πεταλίδης.

Στο β’ μέρος αγωνίσθηκαν οι: Παπαδόπουλος Κ., Ματσινης, Στοϊμένου, Βασιλειάδης

Ξηροπόταμος: Ζιάκας, Πολυχρονίδης, Κελεσίδης, Τουκματσής, Τσιάρας, Παρασκευαϊδης, Τανούσι, Μήτρου, Πάνος, Λυκίδης, Καμίδης.

Στο β΄μέρος αγωνήσθηκαν οι: Λουκάς, Τοσούνογλου, Πάππος, Κιοσσές, Κολγκέγκα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *