Ανακοίνωση της Προσοτσάνης Γ.Σ. για την φιλοξενία στην Χωριστή

Η Διοίκηση της Προσοτσάνης Γ.Σ. θέλει να εκφράσει τη έντονη δυσαρέσκεια της για τη σημερινή “φιλοξενία” που έτυχε η ομάδα μας στο γήπεδο της Χωριστής. Όλη την εβδομάδα ουσιαστικά στοχοποιήθηκε ο κόσμος της ομάδας μας, θεωρήθηκε εκ των προτέρων υπαίτιος για τυχόν επεισόδια που θα μπορούσαν να συμβούν (!!), αλλά στην πραγματικότητα η παρουσία τους ήταν αψεγάδιαστη!

Αντ’αυτού, στο ημίχρονο της αναμέτρησης υπήρξαμε μάρτυρες της απαράδεκτης συμπεριφοράς μέλους της διοίκησης της αντίπαλης ομάδας προς τους ποδοσφαιριστές μας, αρχικά την απαγόρευση εισόδου εκ μέρους μελών του Δ.Σ. του Ορφέα και διαφόρων άλλων τύπων -έχουμε ξανασυναντήσει τέτοιου είδους “μασέρ”- στον Προέδρο μας στα αποδυτήρια παρά τη σύμφωνη γνώμη του παρατηρητή αγώνα και εν συνεχεία τον προπηλακισμό του…Η προσπάθεια της Προσοτσάνης στο σύνολο της ως οντότητα, για βελτίωση του δραμινού ποδοσφαίρου είναι συνεχής και η πορεία μας απαρέγκλιτη.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον κόσμο μας για την στήριξη και υποσχόμαστε να δώσουμε τη μάχη μας σε κάθε αγώνα, σε κάθε λεπτό, σε κάθε έδρα ώστε την Άνοιξη να πανηγυρίσουμε μαζί ακόμη έναν τίτλο της αγαπημένης μας ομάδας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *