Αμπελόκηποι – Προσοτσάνη 0-1 : Επαγγελματική νίκη για τους φιλοξενούμενους

Το παιχνίδι παρακολούθησε και σχολιάζει ο Δημήτρης Μπουτζέκης


Αναμφίβολα το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστική ήταν αυτό που έγινε στο γήπεδο Κραχτίδη ανάμεσα στην Α.Ε. Αμπελοκήπων και τον Γ.Σ. Προσοτσάνης.


Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Αμπελόκηπους καθώς πριν την έναρξη του παιχνιδιού (στο ζέσταμα) ο Μιχάλης Τσοκακτσίδης είδε να χάνει το βασικό τερματοφύλακα τον Χαραλαμπίδη και να τραυματίζεται και ο Μίτρε, που όμως αγωνίστηκε τελικά κανονικά.


Η Προσοτσάνη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε με σέντρες των Καλαϊτζίδη και Λίπο με την άμυνα των Αμπελοκήπων να είναι σε ετοιμότητα.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για δύο φάσεις πέναλτι στο πρώτο μέρος, σε πέσιμο του Τσακμακίδη και σε πτώση του Λίπο.


Οι Αμπελόκηποι απείλησαν πρώτη φορά στο 19’ με φάουλ του Νίκου Τρελόπουλου με την μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 26’ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή Ευκαρπίδη με τον Πάππο να είναι σε ετοιμότητα.


Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ όταν από φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Καραγκιοζίδη έξω από την περιοχή σούταρε με τον Αβραάμ να αποκρούει σωτήρια.

Στο 45’ φάουλ για την Προσοτσάνη η μπάλα θα φτάσει στον Μάριο Τόπι οποίος έκανε την προβολή με τον Πάππο να μπλοκάρει.


Στην επανάληψη η Προσοτσάνη ήταν καλύτερη και ήταν αυτή που είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι και πέτυχε ένα τέρμα.


Πρώτη καλή ευκαιρία στο β’ μέρος όταν ο Τόπι θα κάνει μια κούρσα στον άξονα θα παίξει τον Ματζιάρη ο οποίος σούταρε με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Νέα καλή ευκαιρία για την Προσοτσάνη στο 52’ όταν ο Τόπι έκανε το γέμισμα ο Ευκαρπίδης θα σπάσει στον Γεωργιάδη που σούταρε με την μπάλα να περνάει άουτ.


Στο 56’ ξαφνικό σουτ από τα 35 μέτρα του Τρελόπουλο ο Αβραάμ θα αποκρούσει σε υπερένταση.


Στο 65’ κόρνερ για την Προσοτσάνη φάση διαρκείας στα καρέ των Αμπελόκηπων η μπάλα θα φτάσει στον Αστερίου οποίος θα κάνει την προβολή και τον Πάππο να αποκρούσει.

Στο 78’ ο Καλαϊτζης θα κάνει μια ωραία κούρσα θα ψάξει απέναντι τον Μάριο Τόπι οποίος θα πάρει καταπληκτικά την μπάλα και με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή θα ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους με το 0-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.


Από τους Αμπελόκηπους ξεχώρισαν οι: Κλοκίδης, Κυσσίδης Αθ. και Καραγκιοζίδης, ενώ για την Προσοτσάνη οι: Παγώνης, Τόπι, Λίπο Ευκαρπίδης.

Αμπελόκηποι: Πάππος, Κυσσίδης Κ. Κυσσίδης Αθ.,, Χατζηδημητρίου Αλ., Μελίδης, Μήτρε, Καραγκιοζίδης, Τρελόπουλος, Χατζηδημητρίου Π., Περσίδης, Κλοκίδης.

Στο β΄ μέρος αγωνίστηκαν οι: Γιαγκαζόγλου, Ορφανίδης.

Προσοτσάνη: Αβράαμ, Καλαϊτζής, Παγώνης, Παπαμιχαήλ, Αστερίου, Λίπο, Ευκαρπίδης, Γεωργιάδης, Ματζιάρης, Τσακμακίδης, Τόπι.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Γουνατίδης, Αντωνιάδης, Ρούσος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *