Αμπελόκηποι – Καστρινός 2-1: Ακόμη πιο κοντά στην πρωτιά του ομίλου οι γηπεδούχοι

Ένα ακόμη βήμα για την πρώτη θέση του πρώτου ομίλου της Α’ κατηγορίας έκαναν οι Αμπελόκηποι κερδίζοντας με σκορ 2-1 τον Καστρινό που χάνει πλέον κάθε ελπίδα για είσοδο του στην πρώτη 4αδα της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και ευτύχησαν στην πρώτη τους απειλή στην αντίπαλη εστία πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό να προηγηθούν με 1-0.

Με την συμπλήρωση 20 λεπτών έγινε και το 2-0 και πλέον το έργο του Καστρινού ήταν πολύ δύσκολο.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους στο β’ μέρος, διαμαρτύρονται για μια περίπτωση πέναλτι πάνω στον Γιώργο Μουρατίδη που αντικαταστάθηκε μετά από αυτή την φάση για τραυματισμό, μείωσαν σε 2-1, αλλά δεν κατάφεραν πέρα από μια καλή ευκαιρία προς το τέλος με τον Κουτρουλάκη τουλάχιστον να ισοφαρίσουν το παιχνίδι.

Μια νίκη που κρατάει τους Αμπελόκηπους στην κορυφή του ομίλου δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.

Αντίθετα ο Καστρινός δύσκολα θα αποφύγει τα πλέιαουτ όπου θα προσπαθήσει για την καλύτερη δυνατή πορεία.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 1’ ωραία προσπάθεια του σέντρα του Θανάση Κυσσίδη στο δεύτερο δοκάρι με τον Καραγκιοζίδη με πλασέ από κοντά να κάνει το 1-0 για τους Αμπελόκηπους.

Στο 20’ σέντρα του Μπάμπη Καραγκιοζίδη και αυτή την φορά ο Θανάσης Κυσσίδης στοπάρει την μπάλα και με ωραίο σουτ κάνει το 2-0.

Στο 67’ σε χέρι του Τσερκέζου μέσα στην περιοχή ο διαιτητής δίνει πέναλτι που εκτελεί εύστοχα ο Βέις για να κάνει το 2-1.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σιουμπάρας Νίκος με βοηθούς Παρασκευούδη Αλέκο και Σαπανίδη Παναγιώτη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αμπελόκηποι(Μιχάλης Τσοκακτσίδης):

Χαραλαμπίδης, Ορφανίδης, Κυσσίδης Κώστας, Κάζης, Τσερκέζος, Μίτρε, Καραγκιοζίδης, Τρελόπουλος, Χατζηδημητρίου Παύλος, Περσίδης, Κυσσίδης Θανάσης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Γιαγκάζογλου, Μελίδης, Μπεσίκας.

Καστρινός(Νίκος Τσιμπλίδης):

Μπεζυργιάννης, Αλμανίδης Στέφανος, Μουζακίτης, Πετρίδης, Φλέγκας, Παπαδόπουλος, Σουβλέρης, Μελικίδης, Βέις, Μουρατίδης Γιώργος, Χιτζίδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Αλμανίδης Θόδωρος, Κουτρουλάκης.

Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *