Αλλαγή σκυτάλης στον Αρκαδικό – Νέος προπονητής ο Κώστας Τερζής

Αλλαγή σκυτάλης έχουμε στον Αίαντα Κ. Αρκαδικού αφού ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας ο Σάββας Σαββίδης σε ενα επιτυχημένο ξεκίνημα την περσινή σεζόν δεν θα συνεχίσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Νέος τεχνικός ανακοινώθηκε ο Κώστας Τερζής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο μέχρι πρότινος προπόνητης της ανδρικής ομάδας του Αρκαδικού Σαββίδης Σαββας, δεν θα συνεχίσει πλέον στην θέση του πρώτου προπονητή της ανδρικής ομάδος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι την θέση του προπονητή της ανδρικής μας ομάδος θα αναλάβει για την νέα χρονιά, ο έμπειρος τεχνικός και γνωστός για το έργο του στο ποδόσφαιρο της πόλης μας και όχι μόνο, Κώστας Τερζής.

Ο Σαββίδης Σαββας μαζί με τον συνεργάτη του Φεστερίδη Στέφανο οι οποίοι είναι ιδρυτές και υπεύθυνοι της ακαδημίας ποδοσφαίρου Αιαντας που είναι η ραχοκοκαλιά της ανδρικής ομάδας, θα συνεχίσουν να είναι παρόν στην ανδρική ομάδα του Αρκαδικου σε οργανωτικά πόστα, ανεβάζοντας ακόμη ένα σκαλί το επίπεδο του συλλόγου. Να ευχηθούμε στον Κώστα Τερζή καλή αρχή και καλή τύχη στο έργο που θα επιτελέσει. Με εκτίμηση Το Δ.Σ. και οι υπεύθυνοι ακαδημίας του Αίαντα Κ. Αρκαδικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *