Ακρίτας Νέας Κρώμνης – Δόξα Βώλακα 0-1: Αγχωτική νίκη για τους φιλοξενούμενους απέναντι στο μαχητικό Ακρίτα

Έστω και δύσκολα η Δόξα Βώλακα σημείωσε την 6η της νίκη σε 8 αγώνες στον δεύτερο όμιλο της Α’ κατηγορίας και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ανταγωνιστικό πρόσωπο από τον ουραγό χωρίς βαθμό αλλά αξιόμαχο Ακρίτα Νέας Κρώμνης που όσο είχε δυνάμεις πάλεψε το ματς φιλότιμα και το κράτησε μέχρι το 70’ στο 0-0.

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας λόγω και του κακού αγωνιστικού χώρου με τους φιλοξενούμενους να είναι σαφέστατα καλύτεροι κυρίως στο β’ μέρος, έχοντας ένα δοκάρι με τον Τσαμπάζη και ένα ακυρωθέν γκολ από τον Μουζενίτοφ.

Στο 70’ με ωραίο σουτ στην κίνηση ο Παύλος Τσιμισκίδης πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ενώ οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ζάχου Γεωργιάδη στα τελευταία λεπτά.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σταύρος Παυλίδης με βοηθούς Σταματία Γκαϊτατζή και Μαρία Ζάχαρη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΚΡΙΤΑΣ ΝΕΑΣ ΚΡΩΜΝΗΣ(Γιώργος Σαμολαδάς): Μωϊσίδης, Πλακίδης, Μουστάκας, Δερμεδεσιώτης, Ταντσίδης, Καλαϊδόπουλος, Παπαδόπουλος Κώστας, Ωρολογάς, Γεωργιάδης, Μπούσιος, Παπαδόπουλος Ε.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Κιουμουρτζής, Τσιαμπάζης, Μαβίδης, Μπράχια, Καπαγερίδης.

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Χρήστος Αθανασιάδης): Παγκάκης, Χαλκίδης, Σεβδίλης, Καρπιτσάρης, Μαρκόπουλος, Βασιλειάδης Μίλτος, Μουζενίτοφ, Δράμπαλης Κώστας, Τσιμισκίδης, Σταμπουλής Ηλίας, Σίγγος Γιάννης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *