Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου – Φίλιπποι Δοξάτου 1-0: Σπουδαία νίκη και βαθμολογική ανάσα για τους γηπεδούχους

Πολύ σημαντική και δίκαιη νίκη πέτυχε ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου με σκορ 1-0 επί των Φιλίππων Δοξάτου ανεβαίνοντας στους 13 βαθμούς πλέον και ατενίζοντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι το θέλουν περισσότερο το παιχνίδι, είχαν τον πλήρη έλεγχο και έχοντας και υπομονή βρήκαν την κατάλληλη στιγμή στο 78’ και από εξαιρετική ενέργεια και κάθετη πάσα του Γαλόπουλου ο σέντερ φορ Μιχαηλίδης με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Το παιχνίδι ποιοτικά δεν είχε να δείξει πολλά πράγματα.

Μέτριο, παιχνίδι κέντρου χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους όμως να έχουν τον έλεγχο και να είναι η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Να σημειώσουμε ότι το Δοξάτο κοουτσάρισε γι’ αυτό το παιχνίδι ο Τόλης Θεοφανίδης, αλλά στις κερκίδες του γηπέδου ήταν ο Χρήστος Ζεκερίδης που συμφώνησε με την ομάδα από την Πέμπτη και αναλαμβάνει από την Δευτέρα την τεχνική της καθοδήγηση.

Λίγες ευκαιρίες αλλά τρεις αποβολές

Το ματς μπορεί να είχε λίγες ευκαιρίες, είχε όμως πολύ δύναμη, πάθος και τρεις αποβολές.

Το Δοξάτο έμεινε από το πρώτο μέρος με 10 παίκτες όταν ο Μιχαηλίδης έβγαινε σε θέση τέτατετ με τον τερματοφύλακα, ο Καραγιαννίδης σταμάτησε την μπάλα με το χέρι σύμφωνα με τον διαιτητή της αναμέτρησης που τον απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Σε παρόμοια φάση στο β’ μέρος αποβλήθηκε επίσης με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τσενεκλίδης για χέρι και λίγο πριν το φινάλε του ματς οι γηπεδούχοι έμειναν με 9 παίκτες μια και αποβλήθηκε ο Χατζηλαζαρίδης για απώθηση αντιπάλου.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Αλβανίδης Χαράλαμπος με βοηθούς Γκόντε Άρη και Μαρμαρίδη Αναστάσιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου(Τάκης Στάμογλου): Αλεξίου, Αμπατζίδης, Τριανταφυλλίδης, Τσενεκλίδης, Μιχαηλίδης, Ζυρινίδης, Σέγκος Θανάσης, Σωτηρόπουλος, Κεσόπουλος, Μπάτζιος, Γαλόπουλος.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Μεσελίδης, Χατζηλαζαρίδης.

Φίλιπποι Δοξάτου(Τόλης Θεοφανίδης): Καραγιαννίδης Κώστας, Μωϋσιάδης, Καράνταης Πέτρος, Μόσχος, Καραγιαννίδης Γιώργος, Γρηγοριάδης, Παντίκογλου, Ζάχαρης, Κυριαζάκης, Δημητριάδης Γρηγόρης, Κεσίδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Κωνσταντινίδης, Αποστολίδης, Δημητριάδης Αλέξανδρος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *