ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ-ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ 1-2 : Μεγάλη νίκη για την Νέα Αμισό που σκαρφάλωσε στην 4η θέση

Μεγάλη νίκη της Νέας Αμισού στην δύσκολη έδρα της Κ. Βρύσης με 1-2 σημειώνοντας την 4η φετινή της νίκη σκαρφαλώνοντας στην 4η θέση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιώργου Πολυχρονίδη είχε την κατοχή της μπάλας αλλά η Κ. Βρύση ήταν αυτή που είχε τις πρώτες καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι με Μαυρουδή και Κωνσταντινίδη.

Μετά τα πρώτα 20’ λεπτά της αναμέτρησης η Νέα Αμισός ξεκίνησε να δημιουργεί και ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Σαραλιώτη κυρίως με τον Αλαγκιοζίδη, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Γιώργος Πολυχρονίδης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Παναγιώτη Ζαγιάκου αλλάζοντας αρκετά την εικόνα της αναμέτρησης. Στο 48’ καλό σουτ του Ζαγιάκου η μπάλα θα περάσει ελάχιστά άουτ.

Στο 50’πάσα από τον χώρο του κέντρου του Μουχτάρη που θα δει την κίνηση του Παπακωνσταντίνου θα μπει μέσα στην περιοχή και θα κάνει το 0-1 για τους φιλοξενούμενούς.

Στην συνέχεια η Κ. Βρύση έψαξε το γκολ της ισοφάρισης όπως και η Νέα Αμισό το γκολ που θα κλείδωνε την νίκη, το οποίο και βρήκε. Στο 89’ διώξιμο του Βιζυηνού Βασίλη η μπάλα θα φτάσει στον Ζορμπίδη θα κατεβάσει την μπάλα θα παίξει στην κίνηση τον Βιζυηνό Κώστα που ήταν στην πορεία της μπάλας και θα κάνει το 0-2.

Στο 90’+3’ σουτ του Αβράμη η μπάλα θα βρει στο χέρι του Παυλίδη Στ. με το διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι με τον Κωνσταντινίδη να κάνει το τελικό 1-2.

6’ Σουτ του Μαυρουδή έξω από την περιοχή ελάχιστα άουτ

15’ Ωραία πάσα από τον άξονα του Λάμπρου θα βρει τον Μαυρουδη θα μπει στην περιοχή θα κάνει ένα σουτ θα βρει στα σώματα και στην συνέχεια θα ξανά πάρει την μπάλα θα κάνει το σουτ με τον Καλανίδη να αποκρούει σωτήρια

27’ Παράλληλη σέντρα του Δάφτσιου στην πορεία της μπάλας ο Κωνσταντινίδης και ο Γούργουλης δεν θα μπορέσουν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα

30’ Φάουλ του Βιζυηνού ο Αλαγκιοζίδης θα πάρει την κεφαλιά ο Σαραλιώτης θα αποκρούσει σωτήρια

33’ Τετ α τετ του Αλαγκιοζίδη ο Σαραλιώτης θα αποκρούσει

43’ Σουτ του Κωνσταντινίδη θα βρει στα σώματα και θα περάσει σε κόρνερ

44’ ωραία κούρσα από αριστερα του Μπαϊρακτάρη θα βγάλει την σέντρα και στην πορεία της μπάλας ο Αλαγκιοζίδης δεν θα μπορέσει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα

45’ Πάσα του Αλαγκιοζίδη στον Βιζυηνό θα κάνει το σουτ η μπάλα άουτ

48΄σουτ του Ζαγιάκου η μπάλα άουτ

50’ ωραία πάσα του Μουχτάρη από τον άξονα στην πορεία της μπάλας ο Παπακωνσταντίνου θα κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή θα κερδίσει τον Σαραλιώτη και 1-0

53’ Πάσα του Λάμπρου στην πορεία της μπάλας ο Κωνσταντινίδης και πέσιμο του έμπειρου φορ η μπάλα θα φτάσει στον Γούργουλη θα κάνει το σουτ ο Καλανίδης θα αποκρούσει σωτήρια.

68’ Σουτ του Λάμπρου ο Καλανίδης θα μπλοκάρει

75’ σέντρα του Ζαγιάκου από την ύψος της μικρής περιοχής ο Ζορμπίδης θα στείλει την μπάλα άουτ

89’ Πάσα με τακουνάκι του Ζορμπίδη η μπάλα θα φτάσει στον Βιζυηνό θα κάνει το πλασέ και θα κάνει το 0-2 για την Νέα Αμισό

90+3 Σουτ του Αβράμη η μπάλα θα βρεί στο χέρι του Παυλίδη Στ.

90+4 Πέναλτι του Κωνσταντινίδη 1-2 και λήξη αγώνα

Σκόρερ :90+4 Π Κωνσταντινίδης / 50′ Παπακωνσταντίνου, 89 Βιζυηνός

Κ. Βρύση (Δημήτρης Βασιλειάδης): Σαραλιώτης, Αβράμης, Χατζηνικολάου, Δάφτσιος Χ., Παλτσίδης, Σεμπελίδης, Μαυρουδής, Δάφτσιος Αθ., Κωνσταντινίδης Μ., Λάμπρου, Γούργουλης.

Νέα Αμισό (Γιώργος Πολυχρονίδης): Καλαμάνης, Παπακωνσταντίνου, Φερσιζίδης, Παυλίδης Θ., Ζορμπίδης Φ., Σιλλός, Αθανασιάδης, Μουχτάρης, Αλαγκιοζίδης, Βιζυηνός Κ., Μπαϊρακτάρης.

Στο δεύτερος μέρος αγωνίστηκαν οι: Ζορμπίδης Α., Λάσκαρης, Ζαγιάκου, Παυλίδης Στ., Βιζυηνός Β.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *