ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ 2-1 : Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Α.Ε. Κ. Βρύσης

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Α.Ε. Κ. Βρύσης που σιγά σιγά δείχνει ότι άρχισε να ξεπερνάει τα αγωνιστικά προβλήματα της και πιάνει ρυθμό, ενώ άνοιξε λογαριασμό και στράϊκερ της ομάδας του Μενοικίου Δημήτρης Λάμπρού.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και απύλησαν με ένα φάουλ του Λάμπρου με τον Στόϊκο να διώχνει με υπέρενταση σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του Κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Γεωργιάδη που έκανε το σουτ με τον Κύρτζη να σώζει πάνω από την γραμμή.

Πρώτη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 12’ όταν ο Ξενίδης έκανε το σουτ με τον Σαραλιώτη να αποκρούσει σωτήρια. Στο 15’ οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ όταν ο Λάμπρου θα κάνει ένα ωραίο σουτ νικώντας τον Στόϊκο κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 18’ η Πετρούσα κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι όταν ο Καλλέργης έκανε το σουτ με την μπάλα να σταματάει στο χέρι του Δάφτσιου, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο μόνιμος σκόρερ της Πετρούσας Γιώργος Γεωργιάδης κάνοντας το 1-1 για την Δόξα.

Στην αμέσος επόμενη φάση ωραίο φάουλ του Μαυρουδή η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ. Στο 33’ ευκαιρία για την Πετρούσα με τον Γάϊδα η οποία πέρασε ανεκμετάλλευτη.

Στο 45’ σουτ του Λάμπρου η μπάλα στα δίχτυα και 2-1 για την ομάδα του Δημήτρη Βασιλειάδη το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Πετρούσα έψαξε το γκολ της ισοφάρισης με το 2-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Κ. Βρύση (Βασιλειάδης Δ.): Σαραλιώτης, Γεωργιάδης, Δάφτσιος Χ., Παλτσίδης, Ψυλίδης, Μαυρουδής, Κωνσταντινίδης, Λάμπρου, Γούργουλης.

Πετρούσα (Κυριακίδης Δ.): Στόϊκος, Ξενίδης, Κύρτζης, Στόϊκου Γ., Τσιαμούρας, Αυγητίδης, Καλλέργης, Ουζούνης, Γεωργιάδης, Γάϊδας, Δροσίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *