ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 2-1: Αγχωτική νίκη με 10 παίκτες για το Καλαμπάκι

Αγχωτική νίκη πέτυχε χθές το απόγευμα η Α.Ε. Καλαμπακίου στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο το γειτονικό Δοξάτο.

Η ομάδα του Λάζαρου Μουρατίδη ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης όμως δυσκολεύτηκε να τελειώσει σωστά τις φάσεις που της παρουσιάστηκαν, καθώς έπεσαν σε έναν εξαιρετικό και πάλι Κώστα Καραγιαννίδη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το Καλαμπάκι μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε καλές ευκαιρίες με τους : Δημητρίου, Τζιβανάκη, Λεονταρίδη και Κωνσταντινίδη Κ.

Στο 40’ το Δοξάτο θα κερδίσει πέναλτι με τον Χατζηνικολαϊδη να το εκτελεί και να κάνει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. 

Στο 44’ το Καλαμπάκι θα μείνει και με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Καπτέλη, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη το Καλαμπάκι έψαξε το γκολ της ισοφάρισης με το Δοξάτο να προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Στο 70’ ωραίος συνδυασμός του Σαββίδη με τον Ελευθεριάδη ο Αγγελόπουλος θα βγαίνει  τετ α τετ και θα κάνει το 1-1 για τους γηπεδούχους.

Στο 82’ πάλι μετά από ωραίο παίξιμο της μπάλας της επίθεσης του Καλαμπακίου, η μπάλα θα φτάσει στον Κωνσταντινίδη Κ. κερδίζοντας τον Καραγιαννίδη για το τελικό 2-1.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι: Αγγελόπουλος, Λεονταρίδης, ενώ για τους φιλοξενούμενους Καραγιαννίδης Κ., Καραγιαννίδης Γ. και Χατζηνικολαϊδης.

Καλαμπάκι(Μουρατίδης): Τάφα, Πέτρο, Παπαηλίας, Δημητριάδης, Καρατζόγλου, Λιονταρίδης, Καπτέλης, Κωνσταντινίδης, Αγγελόπουλος, Δημητρίου, Τζιβανάκης.

Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι: Κυριαζάκης Γ., Σαββίδης, Ισάκου και Ελευθεριάδης

Δοξάτο(Ομπασης): Καραγιαννίδης, Χιωτάκης, Λουλουδης, Μόσχου, Νότας, Καραγιαννίδης Γ., Μποζίνης, Αποστολίδης, Χατζηνικολαϊδης, Σεραφιμίδης, Παντίκογλου.

Στο δεύτερος : Χριστοφυλάκης, Δελιωλάνης, Βιράνης   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *