Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Α.Ε. Καλαμπακίου 0-1: Συνεχίζει στους 8 η κάτοχος του τροπαίου

Ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της φάσης των 16 διεξήχθη στον Ξηροπόταμο με την κάτοχο του τροπαίου ομάδα του Καλαμπακίου να κερδίζει 0-1 και να παίρνει το εισιτήριο για την φάση των 8 του θεσμού.

Έγινε πολύ καλό και συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές χαμένες ευκαιρίες, ένα χαμένο πέναλτι και το σκορ να μοιάζει πλασματικό ως προς την έκταση του για τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Κυρίως στο πρώτο μέρος είχαμε τον εξαιρετικό ρυθμό στο ματς με τον Ξηροπόταμο να απειλεί πρώτος με τον Τανούσι σε πτώση του μέσα στην περιοχή ζητώντας πέναλτι.

Στη συνέχεια το Καλαμπάκι απείλησε με σουτ του Παστραφίδη πάνω από τα δοκάρια και αμέσως μετά απάντησε ο Ξηροπόταμος με δύο καλές στιγμές, αρχικά με κοντινό σουτ του Κιοσσέ που πέρασε άουτ και στη συνέχεια με πανέξυπνο μακρινό σουτ του Πάνου που πρόλαβε ο Κελετζής επιστρέφοντας στην εστία του και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο μισάωρο το Καλαμπάκι έχασε χρυσή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ κερδίζοντας πέναλτι με τον Παναγιώτογλου από μαρκάρισμα του Καρασαββίδη μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μαυροβασίλης ο Σαββίδης όμως διάλεξε την σωστή γωνία και απομάκρυνε την μπάλα.

Δύο λεπτά μετά έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί ο Ξηροπόταμος σε φάουλ που εκτέλεσε ο Λυκίδης έκανε γυριστή κεφαλιά ο Πάνος εντυπωσιακά όμως και χωρίς να έχει ορατότητα ο Κελετζής απομάκρυνε την μπάλα.

Το γεμάτο φάσεις πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με σουτ του Καπτέλι που πέρασε άουτ.

Στο β’ μέρος έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, δεν είχαμε τόσες πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με το Καλαμπάκι να απειλεί με τον Ρετζέπ Ογλου σουτ που έδιωξε σωτήρια ο Σαββίδης, στο 75’ όμως ένα άτσαλο διώξιμο του Σαββίδη έφερε την μπάλα στον Μαυροβασίλη που έπαιξε γρήγορα με τον Θέμη Αγγελόπουλο και αυτός με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Ο Ξηροπόταμος προσπάθησε στα 15 λεπτά που απέμεναν να ισοφαρίσει έχοντας μια καλή ευκαιρία με τον Τανούσι σε σουτ που πέρασε παράλληλα και ζητώντας πέναλτι σε μια φάση πάλι με τον Τανούσι, φάση όμως που είχε διακόψει ο βοηθός δίνοντας οφσάιντ τον επιθετικό του Ξηροποτάμου.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σάκης Δηλγεράκης με βοηθούς Θαμνίδη Χαράλαμπο και Κουβαλάκη Παναγιώτη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου(Αντώνης Παπάζης): Σαββίδης, Κελεσίδης, Μήτρου, Καρασαββίδης Η., Καλαϊδόπουλος, Καρασαββίδης Χ., Κιοσσές, Τανούσι, Λυκίδης, Πάνος, Τουκμακτσής.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Δημίου Α., Κούνιος και Καμίδης.

Α.Ε. Καλαμπακίου(Λάζαρος Μουρατίδης): Κελετζής, Διαμαντί, Καλατζίδης, Κλόγκιρι, Παναγιώτογλου, Παστραφίδης(30’ Χιντζίδης), Ρετζέπ Ογλού, Μαυροβασίλης, Αγγελόπουλος, Καπτέλι, Προκοπίου.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Ποιμενίδης, Τζιβανάκης, Δεμενελούδης, Μουζακίτης.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *