Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Πανδραμαϊκό – Άνετη νίκη για Αμπελόκηπους – Έκπληξη στο Φωτολίβος- 52 τέρματα στα σημερινά παιχνίδια

Μετά από μια διακοπή 10 ημερών οι δραμινές ομάδες ξανά βρέθηκαν στο γήπεδο για τις φιλικές αναμετρήσεις εκεί που έγιναν  12 αναμετρήσεις και σημειώθηκαν 52 τέρματα, δηλαδή 4,33 γκολ σε κάθε παιχνίδι.

Στα αποτελέσματα της ημέρες, ωραίο παιχνίδι έγινε στο  Κραχτίδης εκεί που η Α.Ε. Αμπελοκήπων φιλοξένησε την Δόξα Πετρούσα. Παρά το 3-0 η Πετρούσα παρουσιάστηκε ανταγωνιστική και κοίταξε στα μάτια τους Αμπελόκηπους οι οποίοι είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και αρκετές  χαμένες ευκαιρίες.

Σκόρερ για τους Αμπελόκηπους οι Τόπι και Τουματζίδης στο πρώτο μέρος και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Κύριακίδης στο 60’ για το 3-0, το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Γκολ και θέαμα στο Νευροκόπι εκεί που ο τοπικός Ακρίτας φιλοξένησε τον Αρκαδικό σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και πρόσφεραν ωραίο θέαμα.

 Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με το Νευροκόπι να παίρνει κεφάλι στο σκορ με τον Μαυρόπουλο στο 10’ με τον Αρκαδικό να απαντάει γρήγορα και ο Πεταλίδης να κάνει στο 18’ το 1-1. Ο Αρκαδικός δεν πρόλαβε να χαρεί και στην επόμενη φάση και συγκεκριμένα στο 20’ ο Σωτηρόπουλος θα κάνει το 2-1. Στο 29’ ο Μπάτζιος θα κάνει το 3-1 το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Αρκαδικός παρουσιάστηκε βελτιωμένο και κατάφερε και μείωσε το σκορ πάλι με τον συνήθη ύποπτο τον Πεταλίδη για το τελικό 3-2.

Στο Παραλίμνιο έγινε ένα όμορφο παιχνίδι, εκεί που ο τοπικός Απόλλων φιλοξένησε τον Πανδραμαϊκό, σε ένα παιχνίδι που σίγουρα μέσα στην χρονιά θα μιλούμε για ματς τελικό, αφού οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο φέτος τον Πρωταθλητισμό.

Οι δύο αντίπαλοι  παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικές με τους Ερυθρόλευκους τελικά να χάνουν με 1-0 με γκολ του Κουσεκτσίδη στο 68’, με τον Πανδραμαϊκό να κάνει καλή εμφάνιση.

Καταιγιστική παρουσιάστηκε η Νέα Αμισός στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Καστρινό κερδίζοντας με 4-0, σκοράροντας δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο. Το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Πολυχρονίδη άνοιξε με αυτογκόλ του Χατζηπαπαθεοδώρου στο 10’, στο 22’ ο Ζαγιάκου έκανε το 2-0 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Νέα Αμισός συνέχισε να έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και στο 50’ ο Βιζυηνός με πέναλτι θα κάνει το 3-0 και στο 75’ ο Ζαγιάκου θα διαμορφώσει το τελικό 4-0.

Ήπια επιστροφή στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις είχε ο Ορφέας Χωριστής αφού κατάφερε και πήρε εύκολη νίκη απέναντι στην Αδριανή με 5-2. Στο 7’ ο Αθανασίου θα κάνει το 1-0  για τον Ορφέα, στο 11’ ο Βελένης θα κάνει το 2-0, στο 20’ ο Κομπρόγλου θα κάνει το 3-0 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Αδριανή ανέβασε απόδοση και στο 51’ ο Κουγιουμτσής θα κάνει το 3-1 στο 59’ με πέναλτι ο Κουμπρόγλου θα κάνει το 4-1 και στο 62’ ο Μπεζιργιάννης θα κάνει το 5-1. Το μόνο που κατάφερε η Αδριανή ήταν να μειώσει στο 71’ με τον Κουγιουμτσή σε 5-2 το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Μια από τις εκπλήξεις της ημέρας ήταν η νίκη της Κ. Βροντού μέσα στο Φωτολίβος με σκορ 3-4. Η ομάδα του Μιχάλη Μαχαιρίδη δεν απέδοσε τα αναμενόμενα χάνοντας τελικά από μια ομάδα μικρότερης κατηγορίας και δεχόμενη 4 τέρματα.

Εύκολή νίκη για την Προσοτσάνη εντός έδρας απέναντι στους Σιταγρούς, το σκόρ για την Προσοτσάνη άνοιξε ο Τσακμακίδης Κ. στο 15’, στο 22’ ο Κοκλίδης έκανε το 2-0 το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Προσοτσάνη ήταν και πάλι καλύτερη αλλα οι Σιταγροί προσπάθούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να παίξουν ποδόσφαιρο, στο 65’ ο Τσακμακίδης θα κάνει το 3-0 και στο  72’ ο Οικονόμου θα κάνει το 4-0. Στο 80’ οι Σιταγροί θα μειώσουν με το Βουγιουκλή το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο Ξηροπόταμο η τοπική ομάδα φιλοξένησε την Α.Ε. Κυργίων, στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί και κοίταξαν στα μάτια την ομάδα του Γιώργου Λάλα. Στο 14’ τα Κύργια άνοιξαν το σκορ με τον Προκοπίου, η απάντηση όμως του Μέγα ήταν άμεση και στο 23’ π Βουγόλιιας θα κάνει το 1-1. Λίγο πρίν λήξη το ημίχρονο τα Κύργια θα πετύχουν και δεύτερο τέρμα με τον Θεοδωρίδη στο 42’ κάνοντας το 1-2 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη έγινε ένα παιχνίδι κυρίως κέντρου με τις ομάδες να είναι επηρεασμένες τόσο λόγω της κόπωσεις όσο και της αποχής, με τα Κύργια να κάνουν το 1-3 Παπουνίδη στο 87’ το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο Καλαμώνα ο τοπικός Άρης φιλοξένησε το Μικροχώρι, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν  με αρκετές απουσίες. Το Μικροχώρι ήταν ανώτερο στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνίδιου παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με 2 τέρματα από το 25’ με Μίλο και Δαφνάκη. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Μπάμπη Ζεκερίδη είναι να μειώσει στην επανάληψη σε 1-2 με τον Σκαρτζούνη, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Νέα ήττα για την ομάδα του Ακρίτα με 1-0  που ηττήθηκε εκτός έδρας από την αρκετά φιλόδοξη φέτος Αλιστράτη. Το γκολ για την ομάδα του Μακεδονικού πέτυχε ο Κοκοτσάκης Μ, ενώ ο Ακρίτας είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες και 3 κλασικές ευκαιρίες χτυπώντας κυρίως με αντεπιθέσεις.

Βελτιωμένη παρουσιάζεται στα φιλικά προετοιμασίας σε σχέση με την περσινή χρονιά και η Γραμμένη αφού κατάφερε και κέρδισε άνετα εκτός έδρας την Μικρόπολη, τα γκολ για την Γραμένη πέτυχαν οι: 12′-34′ Αθανασιάδης,55′-67′ Μίχου, 76′ Χατζησαββίδης ενώ για την Μικρόπολη ο Βουγιουκλής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

Αμπελόκηποι – Πετρούσα 3-0

(13’Τόπι, 30′ Τουματζίδης, 60′ Κυριακίδης)

Νευροκόπι – Αρκαδικός 3-2

(10′ Μαυρόπουλος Ιούλιος, 20′ Σωτηρόπουλος Άρης, 29′ Μπάτζιος Γιώργος /18′ – 55′ Πεταλίδης)

Απόλλων Παραλιμνίου – Πανδραμαϊκός 1-0

(68′ Κουσεκτσίδης)

Νέα Αμισός – Καστρινός 4-0

(10′ Αυτογκόλ, 22′-75′ Ζαγιάγκου, 50′ (Π) Βιζυηνός)

Χωριστή – Αδριανή 5-2

(7′ Αθανασίου, 11′ Βελένης, 20′-59′(Π) Κουμπρόγλου, 62′ Μπεζιργιάννης/ 51′-71′ Κουγιουμτσής)

Φωτολίβος – Κ. Βροντού 3-4

Προσοτσάνη – Σιταγροί 4-1

(15-65 Τσακμακίδης, 22′ Κοκλίδης, 72′ Οικονόμου / 80′ Βουγιουκλής)

Ξηροπόταμος – Κύργια 1-3

(23′ Βουγόλιας / 14′ Προκοπίου, Θεοδωρίδης 42′, 87′ Παπουνίδης)

Καλαμώνας – Μικροχώρι 1-2

(65′ Σκαρτζούνης /12′ Μίλο,26′ Δαφνάκης)

Ν. Σεβάστεια – Μαυραετοί Δουμπέσα 2-5

Αλιστράτη – Ακρίτας Ν. Κρώμνης 1-0

(15’ Κοκοτσάκης Μ.)

Μικρόπολη – Γραμένη 1-5

(Βουγιουκλής /12′-34′ Αθανασιάδης,55′-67′ Μίχου, 76′ Χατζησαββίδης )

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *