Άρης Καλαμωνα: Και ο Χατζηπουργανης στους πρωταθλητές

Μια ακόμη σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε ο Άρης Καλαμωνα αυτή την φορά του Γιώργου Χατζηπουργανη που μετά από 20 χρόνια αφήνει το Φωτολίβος για άλλος Άρη αυτού του Καλαμωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η πέμπτη μεταγραφή του Άρη Καλαμωνα είναι γεγονός και είναι ιδιαίτερη. Ο επί 20 χρόνια στον Άρη Φωτολιβους και τα τελευταία ως αρχηγός Γιώργος Χατζηπουργανης αλλάζει ομάδα αλλά οχι έμβλημα. Για εμάς σαν διοίκηση θεωρούμε το γεγονός αυτό μεγάλη επιτυχία καθώς ο Γιώργος αποφάσισε να συμπορεφθει μαζί μας καταλαβαίνοντας πληρώς τους στόχους και τις φιλοδοξίες τις ομάδα μας. Γιωργαρε καλώς ήρθες και σου ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη χαρές και επιτυχίες….

Δείτε το μήνυμα του Γιώργου Χατζηπουργανη:

Ύστερα από πολύ ώριμη σκέψη και προβληματισμό αποφάσισα μετά από 20 χρόνια παίχτης από τα σπλάχνα του Άρη Φωτολιβους και αρχηγός τα τελευταία χρόνια ότι ήρθε η στιγμή που πρέπει να αποχωρησω λόγο συγκυριών και συνθηκών που επικρατούν στην ομάδα. Ξερω πραγματικά ότι πολλοί θα στεναχωρεθουν και θα παραξενεψουν με την απόφαση μου, αλλά θέλω να παίζω ποδόσφαιρο και να το απολαμβάνω πλέον. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που τόσα χρόνια έχουμε συνεργαστεί διοίκηση παίχτες και προπονητες . Υ.Γ και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν κλείνει η πόρτα για τον Άρη Φωτολιβους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *