Άγιος Αθανάσιος – Αμπελόκηποι 1-2: Σημαντική νίκη για τους φιλοξενούμενους

Σημαντική νίκη που την κρατά στη 2η θέση της βαθμολογίας πέτυχε η ομάδα των Αμπελοκήπων κερδίζοντας με σκορ 1-2 στη πολύ δύσκολη έδρα του Αγίου Αθανασίου.

Όλα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος με τον Γιάννη Περσίδη να ανοίγει το σκορ στο 3’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, νωρίς στο 14’ με πέναλτι του Νίκου Παπαδόπουλου οι γηπεδούχοι να ισοφαρίζουν και τον κεντρικό αμυντικό των φιλοξενουμένων Άρη Νικολαϊδη πριν το μισάωρο να διαμορφώνει το 1-2 που τελικά παρέμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Άγιος Αθανάσιος πίεσε στο β’ μέρος αλλά δεν κατάφερε τουλάχιστον να βρει το γκολ της ισοφάρισης, εκφράζοντας πάντως για μια ακόμη αγωνιστική πολλά παράπονα για την διαιτησία, για δύο περιπτώσεις πέναλτι μια σε κάθε ημίχρονο.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 3’ απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Περσίδη και το 0-1 για τους Αμπελόκηπους.

Στο 14’ πτώση του Κούρτογλου μέσα στην περιοχή και πέναλτι. Εκτελεί ο Παπαδόπουλος αποκρούει ο Χαραλαμπίδης, ο βοηθός δίνει επανάληψη γιατί δεν πατούσε την γραμμή τέρματος ο γκολκίπερ, ξανά ο Παπαδόπουλος εκτελεί και κάνει το 1-1.

Στο 28’ Σέντρα του Περσίδη κεφαλιά του Χατζηδημητρίου Παύλου στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά από κοντά ο  Άρης Νικολαϊδης κάνει το 1-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Χορόζογλου Βασίλειος με βοηθούς Τσακίρη Κώστα και Ιορδανίδου Ελένη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Κώστας Πεληκπασίδης):

Πριονίδης, Δημητριάδης, Σκάρογλου, Μπερμπερίδης, Καραγιαννίδης, Ζεκερίδης, Παπαδόπουλος, Τουμαντζίδης Δημήτρης, Τουμαντζίδης Ανέστης, Παπαζώτος, Κούρτογλου.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Άλα, Μπαμπασαλί, Ιωαννίδης και Βασιλειάδης.

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ(Μιχάλης Τσοκακτσίδης):

Χαραλαμπίδης, Κυσσίδης Θανάσης, Κυσσίδης Κώστας, Νικολαϊδης, Τσερκέζος, Μίτρε, Καραγκιοζίδης, Χατζηδημητρίου Αλέξανδρος, Χατζηδημητρίου Παύλος, Περσίδης, Μπεσίκας.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Ιωσηφίδης, Παπαδόπουλος, Γιαγκάζογλου.

Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *