ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ “ΑΝΤ. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ” Α΄ ΚΑΙ Β΄-ΓΥΡΝΑ Ο Ν. ΤΣΙΜΠΛΙΔΗΣ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ (PICS)

Ξεκίνησαν σήμερα Πέμπτη την προετοιμασία τους δυο τμήματα ακαδημιών που υπάγονται στην ΠΑΕ Δόξα Δράμας και αποτελούν τον προθάλαμο της “ασπρόμαυρης” Κ19.

Τόσο οι υποδομές “Αντώνης Καστρινός “ Α΄, όσο και το τμήμα “Αντώνης Καστρινός” Β΄ (που παίρνει τελικά τη θέση της Δόξας Σιταγρών ως θυγατρική), ξεκίνησαν προπονήσεις στο βοηθητικό, πίσω από το γήπεδο των “Μαυραετών”.

Υπεύθυνος και γενικός αρχηγός σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα, με συνολική εποπτεία και ευθύνη αναδιοργάνωσης, έχει αναλάβει ο Στάθης Μελικίδης, ενώ προέκυψε μια τροποποίηση στον αρχικό σχεδιασμό για τα τεχνικά επιτελεία.

Λόγω σοβαρού προσωπικού ζητήματος, ο Λεωνίδας Βογιατζόγλου δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του “Καστρινού” Α΄, με τον Παντελή Καλλιμάνη, που αρχικά προοριζόταν για τον “Καστρινό” Β΄ να είναι εκείνος που αναλαμβάνει το συγκεκριμένο τμήμα.

Προπονητής στον “Καστρινό” Β΄ έχει αναλάβει ο Νίκος Τσιμπλίδης, 45χρονος Δραμινός που δοξάστηκε με τον Μαυραετό ως παίκτης, διατελώντας και αρχηγός (κυρίως την διετία 2009-2011, με άνοδο και στην Α΄ Εθνική).

Ο Τσιμπλίδης πριν μια διετία είχε σύντομο πέρασμα ως τεχνικός διευθυντής της Δόξας, ενώ έχει εμπειρίες από τις ακαδημίες, του ΠΑΟΚ στη Δράμα και του Ηρακλή Μαυροβάτου.

Υπενθυμίζεται οτι το τμήμα “Καστρινού” Α΄ στελεχώνεται από παίκτες γεννηθέντες τα έτη από 2002 ως 2005 και του “Καστρινού” Β΄ από γεννηθέντες τα έτη από 2005 ως και 2007.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 6971639101 (Στάθης Μελικίδης).

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας εύχεται καλή χρονιά, με υγεία και διακρίσεις, σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών της, σε παίκτες και προπονητές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *