Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου – Γ.Σ. Προσοτσάνης : Για την υπέρβαση απο την Πρεμιέρα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Στράτου Κονταξή

Στο Νευροκόπι σήμερα θα γίνει ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα στον τοπικό Ακρίτα και την πάντα υπολογίσιμη δύναμη, τον Γ.Σ. Προσοτσάνης.

Το Νευροκόπι έχει κρατήσει όλους τους ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα χωρίς καμία απώλεια και έχει ως στόχο να φτάσει φέτος όσο πιο ψηλά γίνεται και γιατί όχι στην πρώτη εξάδα της Α’ ΕΠΣ.

Στον πάγκο της ομάδα παρέμεινε ο Στράτος Κονταξής που για τρίτη χρονιά  θα προπονεί τα ταλέντα του Νευροκοπίου με στόχο την εξέλιξη αυτών τον ποδοσφαιριστών. Το Νευροκόπι θα είναι πλήρες στο σημερινό αγώνα και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Στα φιλικά ο Ακρίτας έδειξε ένα καλό πρόσωπο και υπενθυμίζουμε ότι στο φιλικό των δύο ομάδων πρίν 2 εβδομάδες το Νευροκόπι πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-3.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Στράτο Κονταξή ο οποίο δήλωσε:

Στράτος κονταξής (Προπονητής Κ. Νευροκοπίου):


Αρχικά να ευχηθώ μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλων τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Δράμας. Εμείς σας ομάδα δεν έχουμε απουσίες στο σημερινό παιχνίδι, είμαστε 23 άτομα ετοιμοπόλεμοι. Δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο πρόγραμμα για εμάς, παίζουμε με μια καλή ομάδα όμως εμείς βλέπουμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο. Ναι μεν έχουμε να παίξουμε με την Προσοτσάνη αλλα θα παίξουμε στα ίδια για την νίκη, αν και πήγαμε πολύ καλά στα φιλικά γνωρίζουμε ότι όλες οι πρεμιέρες είναι δύσκολες και έχουμε ιδιαίτερη προσοχή.

Η Προσοτσάνη φέτος θέλει να τερματίσει στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να κάνει μια πορεία αντάξια της ιστορίας της. Στον πάγκο της ομάδας παρέμεινε ο Φώτης Χατζηκυριάκου με στόχο να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε πέρσι, δηλαδή η ανανέωση της ομάδας και να μείνει σε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο.

Μεταγραφικά έγιναν ελάχιστες κινήσεις αλλα κινήσεις ουσίας, καθώς αποκτήθηκε ο έμπειρος Χρήστος Παναγιώτου που θα στελεχώσει την επίθεση της ομάδας μαζί με τον Κώστα Τσακμακίδη. Είχε όμως και μια απώλεια που σίγουρα θα στοιχήσει στην ομάδα, αυτή του Στέλιου Πατένταλη όμως η ομάδα κατάφερε και αναπλήρωσε αυτό το κενό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *